Saklı Dizisi Konusu ve Yeni Oyuncu Kadrosu Açıklandı! Fırat Çelik Saklı Dizisinde Rol Alacak!

Saklı Dizisi Konusu ve Yeni Oyuncu Kadrosu Açıklandı! Fırat Çelik Saklı Dizisinde Rol Alacak!

Blue TV yeni projesi olan Saklı dizisin yayınlanma tarihini ve tanıtımını açıkladı. Başarılı oyuncu Fırat Çelik'te Saklı dizisinde rol alacak. Saklı dizisi ne zaman başlıyor? Saklı dizisi konusu nedir? Saklı dizisi oyuncuları kimlerdir?

Başarılı oyuncu Fırat Çelik Fatmagül'ün Suçu Ne ve Poyraz Karayel gibi dizilerin ardından yıllardır ekranlarda gözükmüyordu. Ancak sevilen isimle ilgili yaşanan gelişmede Fransa'da Türkiye'de döndüğü öğrenildi. Bir süredir yurt dışında yaşayan ünlü oyuncunun ekranlara dönme kararı olumlu karşılandı. Bir dizi teklifi de alan oyuncu, Ömür Atay'ın yönetmenliğini yapacağı dizide oynamayı kabul etti.

Fırat Çelik Saklı Dizisinde Oynayacak

The Affair dizisinin uyarlaması olan Saklı dizisi, Blu TV'de yayınlanacak. Bu nedenle İstanbul'a gelerek çekimlere başladı. Ünlü oyuncunun en son Poyraz Karayel dizisinde yaklaşık 10 bölüm kadar rol aldığı biliniyor. Ancak 2015 yılından sonra 6 sene kadar oyunculuk yapmaması dikkat çekmişti. Fransa'daki yaşamına bir son verip İstanbul'a dönme kararı şaşkınlıkla karşılandı.

Saklı Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

Saklı dizisiyle ilgili çekimlerin ve oyuncu seçmelerinin henüz sürdüğü belirtildi. Fırat Çelik'e eşlik edecek olan partnerin ise Defne Kayalar olduğu ortaya çıktı. İkili güzel bir performans ortaya koyacaktır. Çekimlerden sonra ise dizinin ilk bölümünü izleyebileceğiz.