Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Sadi Payaslı ve Kıvanç Yüzleşiyor! Gelsin Hayat Bildiği Gibi'de Neler Olacak?

Sadi Payaslı ve Kıvanç'ın yüzleşmesi dizinin kaderini belirleyecek. Show TV dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi'de bizleri nelerin beklediği ortaya çıkıyor. Öte yandan çeşitli ifadelere yer verilecek. Son zamanlara damgasını vuran dizide hiç beklenmedik olaylar olabilir.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisindeki güncel gelişmeler ve çok daha fazlası ortaya çıkıyor. Öyle ki merak edilenler tek tek yanıt bulacak. Son zamanlara damgasını vuran bu gelişme ile birlikte bizleri nelerin beklediğini açıklayacağız. Show TV dizisine damgasını vuran bu olay sonrasında çeşitli ifadelere yer veriliyor. Sadi Payaslı'nın Kıvanç ile yüzleşmesinde neler yaşanacak? İzleyiciler heyecanlı bir şekilde olacakları yakından takip ediyor.

Bebek Macerası Gündemde!

Öte yandan Songül ve Sadi'nin bebek macerası da gündeme geldi. İkilinin heyecanla takip ettiği bu gelişme hakkında bilinmeyenler ortaya çıkacak. Öte yandan gelinen noktada bizleri nelerin beklediği de yanıt buluyor. Sizler de güncel gelişmelere erişmek istiyorsanız bunu kaçırmamalısınız. Son zamanlarda adından söz ettiren dizinin son bölümünde neler yaşandı:

"Sadi, Songül’ü hemen Karabayır Hastanesi’ne getirdi. Songül’ün vakasına bakmak için görevlendirilen Derya ise Songül ve Sadi ikilisini izlerken zor bir gece geçirdi. Diğer yanda 12-B’nin Araz’ın başındaki gergin bekleyişi devam ediyordu. Gizem’in okulunda yaşanan olaydan haberdar olan Rıza, okul değiştirmeyi teklif etti ancak bunu duyan Gizem annesine sert tepki gösterdi. Songül, Ankara’da yaşayan halasının vefat ettiği haberini aldı. Halasına karşı son görevini yapmak için Ankara’ya gidecek olan Songül, birlikte gitmek istemese de Sadi Payaslı’nın bu zor gününde Songül’ü yalnız bırakmaya hiç niyeti yoktu."

Yazar: Haberci
<