Sadakatsiz Dizisindeki Çekim Hatası İzleyicinin Gözünden Kaçmadı!

Sadakatsiz Dizisindeki Çekim Hatası İzleyicinin Gözünden Kaçmadı!

Kanal D dizisi Sadakatsiz'deki çekim hatası bu kadar da olmaz dedirtti. Melis Sezen'in oynadığı bir sahne herkesi şaşırttı. Dizinin yeni bölümü bu kadar çok izlenmişken Sadakatsiz bir anda çekim hatası ile gündeme geldi. Peki dizide neler yaşandı? Sadakatsiz 38. bölümünde yaşananlar seyircinin dikkatini çekti.

Sadakatsiz dizisi, yeni bölümüyle reytingleri adeta ele geçirdi. Dizide yaşanan olaylar çok konuşuldu. Aras ve Asya arasındaki ilişki yakın zamanda bitecek gibi gözüküyor. Çünkü Leyla ve Volkan bir şekilde tanıştı, tüm gerçekler ardından ortaya çıktı. Leyla'nın eşini görmesi karşısında yaşadığı şok tarif edilemezdi. Şimdi ise Volkan'ın elde ettiği zaferle birlikte dizideki bir çekim hatasına değineceğiz.

Sadakatsiz Çekim Hatası

Derin karakterinin başına gelen bu çekim hatası, Melis Sezen'in usta oyunculuğu neticesinde çok fazla fark edilmedi. Hal böyle olunca dizide gündem olmadı. Ancak bazı seyirciler aylar sonra bu detayı fark etti ve direkt olarak sosyal medyada paylaştı. Çekim hatasında Derin'in kıyafet odasında tüm kıyafetleri yerle bir ettiğini görüyoruz.

Aynada Kameraman Gözüktü

Sadakatsiz'deki bu olayla beraber çekim ekibinin aynada gözüktüğü ortaya çıktı. Melis Sezen rolü içtenlikle oynadığı için o an tüm gözler kendisindeydi. Bu nedenle tahmin edilenden az seyirci olayı fark etti. Kanal D dizisinde zaman zaman çekim hataları meydana gelebilmekte. Ancak fazla göze batmadığından ötürü tepki çekmiyor. Dizi, tüm gerçekliğiyle yayın hayatına devam ediyor. Yeni bölümde Aras ve Volkan arasında yaşanacak gerilimi de görmüş olacağız.