Ramo Dizisinden Sevindiren Haberler Peş Peşe Geldi! Yeni Ünlü Oyuncu Diziye Dahil Oldu!

Ramo Dizisinden Sevindiren Haberler Peş Peşe Geldi! Yeni Ünlü Oyuncu Diziye Dahil Oldu!

Ramo dizisi hayranları geçen hafta üzücü haber geldi. Ramo dizisi reytinglerini toparlamaya çalışıyor. Bu hafta Ramo dizisi var mı? Ramo dizisi saat kaçta? Ramo dizisinden kim ayrıldı? Ramo dizisine kim katıldı?

Ramo dizisi tüm heyecanıyla yayın hayatına devam ederken diziye yeni bir oyuncunun transfer olacağı açıklandı. Bildiğiniz üzere başrolde bulunan Ramo karakteri, pek çok zorluğun üstesinden gelerek sevdiğiyle beraber mutlu bir yaşam sürmeyi amaçlıyor. Aynı zamanda bulunduğu bölgeyi kontrol etmeyi planladığı için de kötü adamlarla karşı karşıya kalmakta. Bunun için yapmadığı iş kalmadı diyebiliriz. Öldürdüğü ve canına kast ettiği pek çok kişi bulunuyor. Ancak bir yandan da merhametli ve iyi kalpli oluşu izleyicilerinin sempatisini kazanmasına yol açtı. Başarılı diziye yeni bir oyuncunun daha katılacağı öğrenildi. Böylelikle dizideki çeşitlilik artarken, yayınlanan sahnelerin daha da etkili olacağı düşünülmekte.

Ramo'ya Yeni Oyuncu Transferi

Önümüzdeki bölümlerden itibaren Ramo dizisine yeni oyuncunun katılması bekleniyor. Üstelik o ismin kim olduğu da kesinleşti. Ramo dizisinde oyuncunun hayat vereceği karakterin adı dahi belli oldu. Binbir türlü sorunla boğuşan Ramo'nun yeni karakterle olan ilişkisi ne durumda olacak merak edilmekte.

Ramo'ya Kim Katıldı?

Ramo'ya katılan oyuncunun ismi daha önce ekranlarda görmüş olduğunuz usta oyuncu Hülya Gülşen. Yıllarını verdiği oyunculuk kariyerinde çeşitli dizi ve filmlerde rol aldı. Dizide canlandıracağı karakterin ise fizik profesörü olduğu belirtildi. Tezer Bilen karakterinin Ramo ile nasıl tanışacağı ve aralarındaki ilişkinin nasıl şekilleneceğini hep birlikte öğreneceğiz. Belayı bir türlü üzerinden def edemeyen aksine bela ile yaşamaya alışan Ramo'nun fizik profesörü ile ne gibi bir iletişimi olur bilinmiyor. Ancak bir şekilde yollarının kesişeceği düşüncesi izleyicide de hakim oldu. Yeni bölümün yayınlanmasının ardından her şey çok daha net hale gelecek.

Ramo Bu Hafta Var mı?

Geçtiğimiz hafta yayınlanmayan Ramo bu hafta ekranlarda olacak. Yayınlanmama nedeni ise set çalışanları arasında yayılan virüs vakaları olduğu belirtildi. Düzenli olarak virüs testi yaptıran çalışanlar arasında testi pozitif çıkanlar mevcuttu. Bu nedenle diziye bir hafta ara verildi ve herkesin kendisini izole etmesi söylendi. Verilen aranın ardından Ramo dizisi kaldığı yerden devam edecek. Üstelik oyuncu kadrosuna yapılan eklemeyle çok daha etkili bir bölüm bizleri bekliyor olacak.