Euro 38,14 %0,63
Dolar 34,12 %-0,02
Sterlin 45,76 %0,47
Altın 2.915 %1,04

O Kız Dizisinde Kadir'i Bekleyen Tehlike İzleyicileri Heyecanlandırdı!

O Kız dizisinde yaşanacak olaylarla birlikte çeşitli detaylara değinildi. Sevilen yapımda bizleri hangi olaylar beklemektedir? Güncel gelişmeler ve çok daha fazlası yanıt bulacağa benziyor. İşte Kanal D dizisinde yaşanacak olaylar ve çok daha fazlası haberimizde...

O Kız Dizisi

 O Kız dizisi yeni bölüm fragmanı ekrana geldi. Sevilen yapımda bizleri neler bekliyor açıklayacağız. Öyle ki Kadir ve Sitare arasında yaşanacaklar dizinin kaderini belirleme amacı ile dikkatleri üzerine çekecek. Merak edilenler de bu sayede yanıt bulacak Öyle ki sevilen yapımda bizleri tam olarak neler bekliyor sizlere ileteceğiz. Güncel olarak bilinmeyenler de yanıt bulacak.

Kadir Sitare ile Şok Olacak!

Kadir'in Sitare'ye yaklaşma aşaması oldukça tedirginlile geçiyor. Tüm saflığı ile bunu yapan Kadir, başına geleceklerin farkında değil. Kanal D dizisi O Kız'da başka hangi gelişmeler yaşanacak?

O Kız Bölüm Özeti

"Sitare, ortaya çıkan gerçekler karşısında Doruk’a teslim olmuştur. Doruk, ortaya çıkan gerçekler ile birlikte Sitare’nin hayatını alt üst edecektir. Doruk ile iş birliği içerisine giren Ozan, gizemli bir anlaşma için el sıkışmış ve Sitare’ye meydan okuma planlarını çoktan yapmıştır. Bu planlar karşısında Sitare’nin hamlesi daha büyük olacaktır.

Ozan’ın Zeynep’e karşı ortaya çıkan duyguları ise Doruk ile arasındaki iş birliğini rekabete dönüştürecektir. Zeynep’in de Ozan’a karşı ortaya çıkan duygularıyla birlikte kartlar yeniden dağılacaktır. Kapalıçarşı kalabalığın ortasından ‘Meleğini’ gören Kadir, kızını annesiyle tanıştırmak için var gücüyle Melek’in peşindedir.

 

Yazar: Haberci
<