Mucize Doktor Senaristi Öyle Bir Hamle Yaptı ki! Seyirci Bu Durumundan Çok Memnun!

Mucize Doktor Senaristi Öyle Bir Hamle Yaptı ki! Seyirci Bu Durumundan Çok Memnun!

Mucize Doktor dizisinde son dönemlerde reytingler düşmeye başlamıştı. Aşk hikayesine dönen dizi geçtiğimiz haftalarda hastane hayatına geri döndü. İlgiyi tekrar çekmeye başladı. Senarist öyle bir şey yaptı ki bütün dikkatleri üzerine çekti.

Mucize doktor  dizisindeki değişiklikler  işe yaramış gibi görünüyor. Aşk hikayesi  seyircilerin dikkatini çekmemiş  reytinglerde düşüşler  yaşamaya başlamıştı. Tekrarda aşk hikayesinden çıkıp hastane ortamına geri dönüş reytinglerde artışlar  yaşamaya başlamıştı.

Seyircinin Dikkatini Çekmeyi Başardı!

Mucize Doktor dizisi geçen hafta öyle bir şey yaptı ki seyircilerin dikkatini çekmeye başardı. Dış çekim yapan daha önce böyle bir çekim yapmamışlardı. Bu hastane dışı çekim dikkatleri üzerine çekti. Bunu fark eden yapımcı çekimleri dış mekana taşımaya devam etti. 

Yeni Bölümle Bomba Gibi Geliyor!

Yeni bölümde ise  bir asker uğurlamasında zincirleme trafik kazasını konusu ele alındı. Gene dış sahada çekimler yapıldı. Seyircilerin hassas noktasından vurmayı başardı. Kaza sonrası bir çok yaralı olmasından dolayı  bütün hastaneler seferber  oluyor. Bunu duyan Ferman ekip arkadaşlarını alarak olay yerine gidiyor.

Ferman Nerede?

Yaralılara gerekli müdahale yapılarak hastanelere sevk edilir. Hastanede  Ferman'ı göremezler gözler bu sefer Ferman'a döner. Ferman nerededir? Ferman'a bir şey mi oldu? Ferman kimin yanında? Merak konusu olmuştur.