Misafir Dizisi Yayın Tarihi Belli Oldu! Hazal Kaya Yeni Dizi Hakkında Açıklama Yaptı

Misafir Dizisi Yayın Tarihi Belli Oldu! Hazal Kaya Yeni Dizi Hakkında Açıklama Yaptı

FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşacak olan Misafir dizisinin ilk tanıtım filmi izleyicilerle buluştu. Bunun dışında Misafir dizisinin ekranlara geleceği tarih de ortaya çıktı.

Misafir dizisinin başrol oyuncusu olan Hazal Kaya, sosyal medya üzerinden açıklama yaparak ilk tanıtım filmini de yayınladı. İşte haberin devamı...

İddialı diziler ile gündem olan FOX TV, yeni dizisi hakkında açıklama yaptı. Alınan bilgiler neticesinde FOX TV, Misafir isimli yeni projeyi ekranlara getirmeye hazırlanıyor. Hazal Kaya, Ozan Dolunay, Bugra Gülsoy gibi başarılı oyuncuların başrollerinde yer aldığı dizi tanıtım filmi ile birlikte adeta gündem oldu.

Misafir dizisi hangi konuyu ele alacak?

FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanan Misafir dizisi eşini kaybetmiş üç çocuklu bir adamı ve travmalarla dolu çocukluk geçirmiş bir kadının hikayesini ekranlara getirecek. İddialı dizi şimdiden izleyicilerin de dikkatini çekmeyi başardı. Arda Sarıgün'ün yönetmen olduğu Misafir dizisinin senaryosu Özge Aras'a ait. Dizinin oyuncu kadrosunda Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy dışında başarılı oyuncular bulunuyor. Hazal Kaya Misafir dizisinde Gece karakterine hayat vermeye hazırlanıyor. Buğra Gülsoy ise Erdem karakteri ile izleyici karşısına çıkacak.

Hazal Kaya'nın paylaşımı gündem oldu

Dizi severler, Misafir dizini merakla beklerken Hazal Kaya'nın yaptığı paylaşım gündem yarattı. Hazal Kaya, dizinin tanıtım videosunu sosyal medya hesabından paylaşarak merakları azda olsa giderdi. Bunun dışında resmi açıklama yapılarak dizinin 4 Kasım tarihinde ekranlarda olacağı ortaya çıktı.