Menajerimi Ara Dizisi Final Kararından Son Anda Dönüldü! Ama Bir Şartla!

Menajerimi Ara Dizisi Final Kararından Son Anda Dönüldü! Ama Bir Şartla!

Menajerimi Ara dizisinin final yapacağı düşünülüyordu. Fakat diziyle ilgili bir karar değişikliğine gidildi. Diziyi finalden kurtaran gelişme ne oldu? Dizinin final yapmayacak olması hayranlarını sevindirdi.

Menajerimi Ara dizisini izleyenler için olumlu gelişmeler yaşanıyor. Dizinin reytinglerinin son haftalarda düştüğü kaydedilmişti. Ancak yaşanan bu gelişmelerle beraber Star TV diziden umudunu kesmedi. Başarılı bir yapım olmasından ötürü Menajerimi Ara yayın hayatına devam edecek. Ancak planlarda bazı değişiklikler yapılacak. Sezon finali ile sona ermeyecek dizinin yaz aylarında da ekrana gelmesi beklenmekte.

Menajerimi Ara Sezon Finali Yapmayacak!

Menajerimi Ara dizisinin reytingleri düştüğü için şu an sezon finali yapılır gelecek sezon toparlanamayabilir. Bu nedenle dizinin yayın hayatına devam ederek izleyici kitlesini genişletmeye çalışacağı bilgisi ulaştı. Çünkü pek çok dizi sezon finali yapacak ve sektörde büyük bir boşluk oluşacak. Yaşanan tüm bu gelişmelerin ışığında da Menajerimi Ara dizisi kendisini daha fazla izletebilir.

Diziye Yeni Oyuncu Katılacak mı?

Yaz aylarına kadar yayında olacak Menajerimi Ara dizisine yeni bir isim katılacak mı merak ediliyor. Şu an için akıllarda herhangi bir isim yok ancak yakın zamanda ünlü isimlerle anlaşma sağlanabilir. Genellikle misafir oyunculara yer veren dizide kalıcı bir oyuncu fikri de kulağa mantıklı geliyor. Ancak diziyle ilgili daha ne gibi gelişmeler yaşanacak henüz bilinmemekte.

13 Bölüm Sonra Final Sürprizi!

Menajerimi Ara dizisi, eğer yaz aylarında da devam ettiği süre zarfında istediği reytinglere ulaşamazsa final yaparak ekranlara veda edecek. Bu bakımdan Menajerimi Ara dizisinin kritik bir süreçten geçtiğini belirtelim. Ünlü oyuncu Canan Ergüder'in ayrılığı sonrasında da dizinin toparlanması biraz daha zor olacak. Yine de başarılı oyuncu kadrosu ve senaryosu ile elinden gelenin en iyisini yapacaklar. Pek çok dizinin yaz ayında yeni sezona başlayarak reytinglerini güçlü tutma peşinde olduğu bilinen bir gerçek. Bu güzel strateji bazı dizilerde işe yararken bazılarında ise ters tepebiliyor. Yine de Menajerimi Ara dizisinin potansiyeli oldukça yüksek.