Masumlar Apartmanında İnci Ayrılma Söylentileri Doğru mu?

Masumlar Apartmanında İnci Ayrılma Söylentileri Doğru mu?

Masumlar Apartmanında İnci karakteri için ayrılma dedikoduları yayılmaya başladı. İnci neden yeni bölümlerde yok detaylar haberimizde.

Masumlar Apartmanında TRT1 ekranında yayınlanmasıyla birlikte her bölümde konuşulan olaylar meydana geliyor. Kitaptan uyarlanan dizi olması da bir hayli çekici durumda olmasına neden oluyor. Dizi Dr.Gülseren Budayıcıoğlu tarafından dizi ekranlarına geçiş yapmıştır. Kitabın çıkış tarihi olarak Haziran 2020 olarak bilinmektedir. Kitabın gerçek ismi farklı olarak yayınlandı.

Ancak çoğu kişi yanlış aramalar da yapmaktadır. Kitabın gerçek ismi olarak Madalyonun İçi olarak yayınlandı. Diziye geçiş yaparken ise Masumlar Apartmanı olarak konulmuştur. Dizi çıkmadan önce isim düşünürken Çöp Apartmanı olarak düşünülmüş. Geçtiğimiz bölümde izleyiciler bir şeye dikkat etti. İnci karakterinin dizi de olmaması belli soru işaretleri de bıraktı. Bu yüzden İnci karakteri Masumlar Apartmanını bırakıyor mu? Şeklinde sorular sormaya başladı.

Masumlar Apartmanı İnci Diziden Ayrılıyor mu?

Dizinin ana karakterlerinden biri olan İnci ve diğer karakter sıralaması olarak Han, Safiye, Hikmet, Uygar ve Gülben olarak bilinmektedir. Her birinin farklı hikayelerle izleyicilere dokundurmaya çalışıyor. Dizinin bu kadar tutma sebepleri olarak da her birinin ayrı bir hayranı desteklediği karakteri bulunmaktadır. İnci karakteri de bunlardan biri olduğu ana karakter olarak yer almaktadır. Bu yüzden ayrılma haberleri de asılsız olarak kalmaktadır. Ancak yapımcı ekibinden bu tür açıklamalar halen gelmedi. İzleyiciler de merak içerisinde bu tür haberleri de bekliyor.

Masumlar Apartmanı İnci Karakterini Kim Oynuyor?

Masumlar Apartmanı İnci karakteri oldukça sevilen karakterlerden biri olarak görülüyor. İnci karakterinin oynayan başrol ismini aratan bir çok kişide bulunuyor. İnci karakterini Farah Zeynep Abdullah tarafından oynanmaktadır. Başarılı oyuncu üst dizilerde oynamayı da başarmıştır.

Oynadığı diziler olarak da Öyle Bir Geçer Zaman K, Kurt Seyit Ve Şura, Muhteşem Yüzyıl Kösem gibi önemli dizi yapımlarında ekran karşısına geçti. Film yapımlarında da oynayan oyuncu Bir Küçük Eylül Meselesi,Unutursam Fısılda gibi filmlerde üstün düzey oyunculuk sağlamış oldu. Son olarak da Masumlar Apartmanında İnci karakteriyle oynamaya devam ediyor. Başarılı oyuncu her bölümden kendinden ve yeteneklerinden söz ettirerek hareket ediyor. Bu yüzden kaliteli ve prodüksiyonu yüksek yapımlarda oynayarak ününü artırmaya devam ediyor.