Masumlar Apartmanı'nda Final Çanları Çalıyor! Dizi İçin Kritik Tarih Verildi!

Masumlar Apartmanı'nda Final Çanları Çalıyor! Dizi İçin Kritik Tarih Verildi!

Masumlar Apartmanı yeni bölümü çok konuşulacak. Dizide reyting patlaması yaşanması bekleniyor. Ancak son zamanlarda final iddiaları iyice arttı. TRT 1 dizisi Masumlar Apartmanı ne zaman final yapacak? Dizinin final tarihi belli oldu mu?

TRT 1'de yayınlanan Masumlar Apartmanı, yeni bölümüyle dikkatleri üzerine çekiyor. Dizinin eskisi kadar fazla izlenmediği görülünce senaryoda bir değişiklik yapılmıştı. Farah Zeynep Abdullah'ın ayrılması her şeyi değiştirdi. Hali hazırda reyting sonuçları pek çok diziden iyi. Ancak bu durum reyting kaybı yaşadığı gerçeğini değiştirmiyor. TRT 1 gibi yüksek reytingli dizilerin olduğu bir kanalda bunun yaşanması kabul edilebilir bir gelişme değil. Söz konusu final iddialarına ilişkin neler yaşanacak göreceğiz.

Gülben ve Esat Evlenecek mi?

Gülben ile Esat artık yuva kurmanın eşiğine geldiler. Masumlar Apartmanı'nda büyük evliliğin gerçekleşmesi bekleniyor. Öte yandan dizide Safiye ile Naci'nin arası da fazlasıyla iyi. İkilinin evlenmesi ve bir şekilde hayatlarını birleştirmesi muhtemel gözüküyor. Önümüzdeki haftalarda Naci'den evlilik teklifi gelebilir. Daha önce hasta olduğu gerekçesiyle diziden ayrılacağı belirtilen Naci'nin bir şekilde ekranlara geri döndüğüne tanıklık ettik. Bu gelişmeye tüm izleyiciler sevindi.

Dizi Final Yapacak mı?

Henüz bir kesinlik yok ancak Masumlar Apartmanı dizisi final tehlikesiyle karşı karşıya. Diziye yeni katılan Aslıhan Gürbüz'ün de bir noktada reytinglere etki ettiğini görmekteyiz. Dolayısıyla dizinin ya köklü bir değişikliğe ya da finale ihtiyacı var.