Masumlar Apartmanı Mutlu Son Yaparak Seyircinin İlgisini Çekmeye Çalışıyor! Masumlar Apartmanı Finale Bir Adım Daha Yaklaştı!

Masumlar Apartmanı Mutlu Son Yaparak Seyircinin İlgisini Çekmeye Çalışıyor! Masumlar Apartmanı Finale Bir Adım Daha Yaklaştı!

Masumlar Apartmanı'nda çifte düğün yaşanabilir. Safiye ve Naci henüz evlenmedi ancak onlarda da evlilik gelişmesi meydana geldi. Öte yandan Gülben Esat'la hayatını birleştiriyor. TRT 1 dizisinin yeni bölümü reytingleri artıracak cinsten.

Masumlar Apartmanı yeni bölümü güzel sahnelerle bizleri karşılayacak. Çünkü bu sefer dizide huzursuz sahnelerin yerine mutlu anların yer alması bekleniyor. Gülben ve Esat'ın evlilik görüntüleri seyircileri sevindirecek. Merve Dizdar'ın canlandırdığı Gülben karakteri artık mutlu sona kavuşuyor. Uzun zamandır hayali olan sevgi, aşk ve evlilik üçgeni nihayet tamamlandı. TRT 1 dizisinde bu gelişmeler yaşanırken gözler bir yandan Safiye ve Naci'deydi.

Gülben Artık Evli!

Gülben'in evlenmesinden sonra ikilinin artık bir arada yaşayacağı biliniyor. Bakalım önümüzdeki hafta Gülben yeni evine uyum sağlayabilecek mi? Aksi halde dizide yine ilginç sahnelerle karşılaşmamız muhtemel. Dizinin yeni bölümünü heyecanla takip edecek bir sürü izleyici bulunuyor. Düşen reytinglerin bu sahnelerle beraber tekrar yükselmesi an meselesi.

Naci'den Evlilik Teklifi

Naci, Safiye ile hayatını birleştirmek istiyor. Tam da bu nedenle aynı bölümde Safiye'ye evlenme teklifi ettiğini göreceğiz. Safiye ile aralarındaki samimiyet gün geçtikçe artıyor. İkili o kadar yakınlaşmışken evlilik teklifi kaçınılmaz oldu. Peki Safiye bu teklife nasıl bir yanıt verecek? Olumlu yanıt vermesi durumunda dizinin eski reytinglerine kavuşabileceği tahmin ediliyor. TRT 1 dizisi izleyicileri, son haftalarda yaşanan gelişmelerden ötürü diziyi izlemeyi bırakmıştı.