Masumlar Apartmanı Dizisine Yeni Bir Oyuncu Daha Katıldı!

Masumlar Apartmanı Dizisine Yeni Bir Oyuncu Daha Katıldı!

Masumlar Apartmanı dizisi yeni bölümüne bir oyuncu damgasını vuracak. Diziye katılan ünlü isim artık TRT 1 dizisinde oynayacak. Üstelik daha önce Barbaroslar'da oynamış bir isimden bahsediyoruz. Diziye hangi oyuncu katıldı? Mazo karakteri ile ekranlarda yerini alacak oyuncu hakkında bilinmeyenler...

TRT 1'de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde önemli bir gelişme yaşandı. Diziye katılacak yeni oyuncunun adı ve canlandıracağı karakter belli oldu. Son zamanlara damgasını vuran Han ve Ceylan'ın ilişkisi, diziyi canlı tutuyordu. Gülben ve Esat'da evlenince olumlu karşılandı. Şimdi ise diziye yeni bir ismin katılacağı duyuruldu.

Armağan Oğuz Diziye Katıldı

Armağan Oğuz'un artık Masumlar Apartmanı'nda oynayacağını öğrendik. Dolayısıyla başarılı oyuncunun en kısa sürede ekranlarda gözükmesi bekleniyor. Üstelik bu gelişmelerin yanı sıra hayat vereceği karakter ise Mazo olarak açıklandı. Dizide nasıl bir role sahip olacağı henüz aydınlatılmış değil. Ancak görünen o ki adından fazlasıyla söz ettirecek.

Barbaroslar'dan Katıldı

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde Radko karakteri ile ekranlarda olan ünlü oyuncu şaşırtmıştı. Daha sonra diziden ayrıldı ve TRT 1'de yayınlanan Masumlar Apartmanı oyuncu kadrosuna dahil oldu. Bakalım ünlü isim diziye ne zaman katılacak? Yeni bölümle beraber kendisini görebilecek miyiz bilinmiyor.