Masumlar Apartmanı 2 Olarak Yeniden Başlıyor! Masumlar Apartmanı Büyük Değişiklik Başladı!

Masumlar Apartmanı 2 Olarak Yeniden Başlıyor! Masumlar Apartmanı Büyük Değişiklik Başladı!

Masumlar Apartmanı'ndaki değişim dikkat çekti. Dizinin hikayesi değişince pek çok kişi tekrar izlemeye başladı. TRT 1'de yayınlanan dizide neler oldu? Son zamanlara damgasını vuran evlilik sahnesi milyonlarca kez izlendi. Gülben ve Esat'ın evlenmesi dizinin popülerliğini de artırdı.

Masumlar Apartmanı dizisindeki olumlu gelişmeler izleyiciyi de etkiledi. Bir süredir dizide kasvet havası vardı. Bu nedenle pek çok kişinin diziyi izlemeyi bıraktığı belirtiliyordu. Ortaya çıkan bir gelişme sosyal medyanın gündemine oturdu. Peki TRT 1 dizisi Masumlar Apartmanı'nda neler yaşanıyor? İşte diziye dair bilinmeyenler...

Evlilik Bölümü Çok Sevildi!

Dizinin hikayesi değişince izleyiciler keyifle Masumlar Apartmanı'nı seyretti. Evlilikle ilgili olan bölümde Gülben ve Esat hayatlarını birleştirdi. Bu durum da sosyal medyada aşk dolu paylaşımların yapılmasını sağladı. Gülben'den sonra sıranın Safiye'ye geleceği düşünülüyor. Çünkü Safiye ile Naci'nin evlenmesi muhtemel gözüktü. Naci, en kısa sürede Safiye ile evlenmek için elinden geleni yapacaktır. Üstelik dizi için reyting sonuçları da büyük öneme sahip. Kanalın dizinin devamına müsaade etmesi için reytinglerin yüksek olması şart.

Masumlar Apartmanı Reytingleri Yükseldi

Dizinin Gülben ve Esat'ın evlendiği bölümü büyük ses getirdi. Reytinglerin de artmasıyla TRT 1 dizisi geri dönüş mesajı verdi. Dizide tüm bunlar yaşanırken başka ne gibi gelişmeler meydana gelecek merakla bekleniyor. Masumlar Apartmanı, önemli bir hikaye değişikliğiyle izleyicilerini şaşırttı.