Maraşlı ve Mahur Ayrılığa Doğru İlerliyor! Maraşlı Hayranları Diziyi İzlediklerine Bin Pişman!

Maraşlı ve Mahur Ayrılığa Doğru İlerliyor! Maraşlı Hayranları Diziyi İzlediklerine Bin Pişman!

Maraşlı ve Mahur arasındaki ilişkinin beklenenin aksine gittikçe daha kötü olması dikkatleri üzerine çekti. Celal'ın tüm çabalarına rağmen Mahur bir türlü yanaşmıyor ve dizinin seyri gittikçe acı hale dönüşüyor.

Maraşlı dizisinde Mahur ile Celal arasında yaşanan fırtına süregelecek. Dizide ikilinin arasındaki sorunların devam etmesi izleyenleri de olumsuz etkileyecek. Pandemi nedeniyle yayın hayatına ara veren dizinin dönüşü muhteşem olacak.

Mahur ve Celal'in Arası Bozuk!

Celal, kendini ne şekilde açıklarsa açıklasın Mahur'un üzüntüsünü bir türlü geçiremiyor. Kendisine çiçek almasının daha uygun olacağını söyleyen Mahur, kapıları sonuna kadar kapatmasa da çok az bir boşluk bırakıyor. Bu da Celal için oldukça zor anların yaşanacağı anlamına gelmekte.

Maraşlı Uzun Zaman Sonra Ekranlarda!

Maraşlı'nın vermiş olduğu 2 haftalık ara izleyiciye 2 sene gibi geldi. Reytinglerde zirveye oturan Maraşlı dizisi, senaryosu ve oyuncu kadrosu ile başarıyı çoktan hak etmişti. Ancak araya giren virüs vakaları yüzünden bir süre ara vermek zorunda kaldı.

Dizi Kaldığı Yerden Devam Edecek!

Büyük bekleyiş sonra eriyor. Maraşlı dizisi kaldığı yerden ekranlarda yayınlanmaya devam edecek. İzleyicilerin bir süredir merak ettiği gelişmeler arasında ise Mahur'un son durumu yer almakta. Bakalım dizinin yeni bölümünde ne gibi olaylar yaşanacak.

Pandeminin etkilerinin hissedildiği şu dönemlerde pek çok dizi yayına 1 veya 2 haftalık aralar vermek zorunda kalıyor. Kimi zaman ise aranın kaç hafta süreceği belirtilmiyor. Virüs testlerinden sonraki süreçte eğer çok kritik isimlerde virüs tespit edilirse sete bir süre ara veriliyor. Maraşlı'da da aynı durum gerçekleşti. Bir süredir dizide yer almayan ünlü ismin başrol oyuncusu olmasından ötürü