Euro 38,13 %0,24
Dolar 33,99 %-0,08
Sterlin 45,24 %-0,59
Altın 2.870 %-0,15

Magarsus Dizisi Çekimlerine Start Verildi! Heyecanlı Bekleyiş Arttı!

Magarsus dizisine dair bizleri neler beklemekte? Son dakika gelişmeleri ve daha fazlası yanıt bulacağa benziyor. Diziyle ilgili gelinen noktada izleyicilerin dikkatini çeken oyuncu kadrosu ve çekim detayları paylaşıldı. Blu TV'nin yeni dizisi çekimleri başladı ve dizide kimler oynuyor?

Magarsus Dizisi

Magarsus dizisi için harekete geçildi. Pek çok kişinin yakından takip etmekte olduğu dizide bizler neler bekliyor? Öyle ki güncel gelişmeler ve dahası yanıt bulacak. Blu TV'deki diziye dair bilinmeyenlere yer verildi. Son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken yapım, oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekti. Gelinen noktada bizleri başka neler beklemekte sizlerle paylaşacağız.

Dizi Çekimleri Başladı

Blu TV dizisine dair çekimlerin başladığı belirtiliyor. Bu gelişme ışığında oyuncular da harekete geçti. Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımda başroldeki isimler beraber olduklarını kanıtladı. Öte yandan güncel gelişmeler ışığında dizideki son durum da belli oluyor.

Magarsus Oyuncuları

Magarsus dizisinin başrolünde Berkay Ateş, Çağlar Ertuğrul, Ercan Kesal, Merve Dizdar ve Sümeyye Aydoğan oynamakta. Böylesine önemli isimlerin yer aldığı dizide başka kimlerin olduğu da merak konusu haline geldi. Öte yandan başroldeki isimlerle birlikte Uğur Uzunel, Sezer Arıçay, Burcu Gölgedar, Mehmet Bozdoğan, Sekvan Serinkaya, Muttalip Müjdeci, Menderes Samancılar, Cem Bender, Fırat Kaymak, Kayhan Açıkgöz ve Ferhat Doruk Nalbantoğlu da dizideki yerini alacak.

Yazar: Haberci
<