Leyla ile Mecnun Oyuncuları Birbirine Girdi! Leyla ile Mecnun Dizisinden 2 Oyuncu Kovuldu mu?

Leyla ile Mecnun Oyuncuları Birbirine Girdi! Leyla ile Mecnun Dizisinden 2 Oyuncu Kovuldu mu?

Leyla ile Mecnun dizisinde oyuncu kavgaları çok şaşırttı. Ahmet Mümtaz Taylan ile Cengiz Bozkurt'un arası iyi değil. İki oyuncu birbirinden haz etmiyor. Peki bu iddialar doğru ise Cengiz Bozkurt diziden ayrıldı mı? detaylar haberimizde..

EXXEN'de yayınlanan Leyla ile Mecnun'da şaşırtıcı kavga haberleri ortaya çıktı.

Leyla ile Mecnun, her ne kadar çok sevilen bir dizi olsa da dizi içerisinde yaşanan bazı olaylar yok artık dedirtiyor. Oyuncular arasındaki ilişkilerin pek de sağlıklı olmadığı düşünülüyor. Cengiz Bozkurt ile Ahmet Mümtaz Taylan'ın arasının açıldığı yönündeki iddialar gündeme bomba gibi düştü. Pek çok dizi hayranı, ikili arasındaki sıkıntının ne olduğunu merak etti. Leyla ile Mecnun dizisinde neler yaşanıyor?

Erdal Bakkal ve İskender Kavgalı

Erdal Bakkal ve İskender karakterlerine hayat veren oyuncuların kavgalı olduğu belirtildi. Ahmet Mümtaz Taylan'ın set içerisinde sorun çıkardığı iddia ediliyor. Cengiz Bozkurt'un ise bu nedenle sete çıkmak istemediğini ve beraber oynamadıklarını ileri sürdüğü öğrenildi.

Yardımcı Yönetmenle Tartışma!

Öte yandan Ahmet Mümtaz Taylan'ın yardımcı yönetmenle bağrıştığı ve üzerine yürüdüğü de iddia edilmişti. Oyuncuyla ilgili ortaya atılan bu iddialar oldukça ciddi şeyler. Kendisinin konuyla ilgili açıklama yaparak doğru olup olmadığını belirtmesi daha sağlıklı olacaktır. Set içerisinde iki ünlü ismin böylesine problem yaşaması gözlerden kaçmadı. İlk zamanlar, EXXEN'de çekilecek Leyla ile Mecnun dizisinde Cengiz Bozkurt'un isteksiz olduğu vurgulanıyordu. Belki de nedeni Ahmet Mümtaz Taylan ile oynamak istememesinden kaynaklanmaktaydı.