Leyla ile Mecnun Dizisi Yeni Yayın Tarihi Belli Oldu! Leyla ile Mecnun Yeni Sezon Çekimleri  Başlıyor..

Leyla ile Mecnun Dizisi Yeni Yayın Tarihi Belli Oldu! Leyla ile Mecnun Yeni Sezon Çekimleri Başlıyor..

EXXEN'de ekrana gelen Leyla ile Mecnun'un yayın tarihine ilişkin bazı gelişmeler yaşandı. Dizinin yeni sezonu ne zaman çıkacak? Çekimlerin yapılacağı tarihle yayınlar hakkında son dakika bilgisini paylaşıyoruz. Ali Atay, Cengiz Bozkurt ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın oynadığı diziye dair son gelişmeler...

EXXEN'de yayınlanmaya başlayan efsane dizi Leyla ile Mecnun için çekimler devam etmekte. Dizinin ikinci sezon çekimlerinin kısa süre önce tamamlanması seyircileri harekete geçirdi. Yılbaşından itibaren yayınlanması öngörülen ikinci sezonun yanı sıra yeni sezon çekimleri ne zaman başlayacak merak ediliyor. Dizinin daha önce TRT 1'de büyük bir kitleye hitap etmesi nedeniyle yeniden çekilmesi istenmişti. Seyircilerin bu isteğini kırmayan Acun Ilıcalı ise girişimde bulunmuş ve oyuncuları bir araya getirmeyi başarmıştı. Ana kadronun neredeyse tamamı bu dizide yer alıyor.

Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Leyla ile Mecnun yeni sezon çekimleri 2022'nin Ocak ayında başlayabilir. Bu sayede seyirciler çok fazla beklemeden yeni sezondaki seyir keyfini yaşayabilecek. Başrollerinde oynayan Ali Atay, Cengiz Bozkurt, Ahmet Mümtaz Taylan ve Serkan Keskin gibi isimler severek izleniyor. Ünlü oyuncular zaman zaman farklı projelerde oynasa da daimi olarak Leyla ile Mecnun dizisiyle hatırlanmakta.

EXXEN'in En Çok İzlenen Dizilerinden

Leyla ile Mecnun, EXXEN' taşındığından bu yana dijital içerik platformunun abone sayısı ciddi derecede arttı. Bu durum seyircilerin de işine geliyor. Çünkü dizi ne kadar çok sevilir ise o kadar fazla sezon çekilebilir. Toplamda 6 sezonun çekileceği tahmin edilmekte. 60 bölümlük serüvenin henüz yarısına dahi gelinmedi.