Kuruluş Osman Dizisinde Beklenmedik Ayrılık Yaşandı! Başrol Oyuncusu Diziden Ayrıldı!

Kuruluş Osman Dizisinde Beklenmedik Ayrılık Yaşandı! Başrol Oyuncusu Diziden Ayrıldı!

Kuruluş Osman dizisinde ilginç gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Ayrılıklar peş peşe gelmeye başladı. Kuruluş Osman dizisinden kim ayrıldı? Kuruluş Osman dizisine hangi yeni oyuncu katıldı? Kuruluş Osman dizisi final mi yapacak?

Geçmiş tarih üzerinden yararlanarak yapılan dizide ünlü oyuncuların olmasıyla birlikte oldukça izleyicileri ekran başına kilitleyen dizi Kuruluş Osman dizisinde değişikler meydana gelmeye başladı. Dizinin 51.bölümü yayınlanmasıyla birlikte yayın sonrasında sosyal medya üzerinden büyük etkileşimler almaya başladı. Reyting sıralamaları da gün sonrasında açıklanmaya başladı. Yer alan bilgilere göre TRT1 ekranlarında yayınlanan Türkiye-Hollanda maçından dolayı birinciliği elde edemedi. Ancak AB ve ABC kategorilerinde oldukça iyi yerinde kalmayı başardı. Sıralama olarak AB kategorisinde üçüncü olmasıyla birlikte ABC1 kategorisinde 2.sırada yer aldı.

Kuruluş Osman Dizisinde Son Gelişmeler!

Kuruluş Osman 51.Bölümde yer alan sahnelerde Abdürrahman Gazi ve Zülfikar şehit olmasıyla birlikte çıkılan yol gözüktü. Kara Şaman Togay düğün kafilesine birlikte hareket ederek yaptığı tuzak adeta şoke etti. Bununla birlikte 51.Bölüm de dizi de ayrılık meydana geldi. Abdürrahman Gazi rolüyle dizide önemli yer edinen Celal Al, karakterin ölümü sonrasında diziden ayrıldı. Abdürrahman Gazi bu bölümde Moğollar tarafından öldürüldü.

Kuruluş Osman Kim Veda Edecek?

Kuruluş Osman 51.bölümüyle birlikte Abdürrahman Gazi karakteri öldürüldü. Bu karakteri yöneten kişi Celal Al olarak yer alıyordu. Diziden ayrılmasıyla birlikte yapımcı Mehmet Bozdağ sosyal medya üzerinden bir mesaj paylaştı. Atılan mesaj olarak “Bir destanı anlatmak için çıktığımız bu yolda ilk günden bugüne; canla, başla, aşkla çalışan kıymetli oyuncumuza Celal Al’a emekler için çok teşekkür ederim. Şeklinde ifade kullanıldı. Yaşanan bu durumla ilgili olarak da sosyal medya üzerinden destek mesajları da gelmeye başladı. Bu durum olmasından itibaren gözler Kuruluş Osman’ın 52.bölümüne çevrildi. Yaşanan olaylar sonrasında neler yaşanacak merak ediliyor.

Kuruluş Osman Ne Zaman?

Kuruluş Osman her Çarşamba günü saat 20.00 yayına girmektedir. Dizi ATV ekranlarında yer almaktadır. Son olaylardan sonra sosyal medya üzerinden paylaşılan video da “O hainin de vakti yaklaşmaktadır” adında paylaşım yapıldı. Yayınlanan fragmanla birlikte adeta izleyicileri heyecanlandıran paylaşım olarak yer aldı. Bu tür durumla ilgili izleyiciler merakla yeni bölüme doğru bekleyişleri sürdürdü. Diziye de yeni kişiler gelecek mi soruları da merakla sorulmaya başladı. İleri de ne tür gelişmeler yaşanacak göreceğiz.