Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Kuruluş Osman Dizisi Şok Üstüne Şok Yaşattı! Bu Nasıl Rekor Böyle?

ATV Kuruluş Osman dizisindeki güncel gelişmeler ve dahası ortaya çıktı. Sevilen yapım hakkında neler biliyoruz? Diziye dair merak edilenler ve çok daha fazlası değerlendiriliyor. Öyle ki dizi hakkında bilinmeyenler tek tek açıklandı. Dizinin rekor kırdığı görüldü.

Kuruluş Osman Oyuncusu Burak Özçivit

Kuruluş Osman ile ilgili detaylar şok etkisi yarattı. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylarla birlikte bilinmeyenlere yer verildi. Peki ya dizi hakkında neler biliyoruz? Güncel gelişmeler ışığında bazı ifadeler yanıt bulacak. Son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken yapım, reytinglerde farkını konuşturmuştu. Sonrasında ise dizi hakkında bazı detaylara yer verildiği görüldü.

Youtube Abone Sayısı 6 Milyonu Geçti!

Dizinin Youtube kanalına ait abone sayısı 6 milyonu çoktan geçti. Bu haberle birlikte herkes şok oldu. Sadece Türkiye'den değil yurt dışından da aboneleri olduğu biliniyor. Dolayısıyla dizinin ulusal anlamda farkını ortaya koyduğu belirtildi. Bu detay eşliğinde bizleri başka nelerin beklediği de yanıt bulacak. Söz konusu gelişme şok etkisi yaratıyor. Şimdi ise büyük bekleyiş sürmekte.

Yeni Sezon Çok İyi Geçiyor

Kuruluş Osman'ın yeni sezonu çok iyi geçiyor. İzleyiciler, 4. sezondan fazlasıyla memnun. Burak Özçivit'in başrolde oynadığı dizide hikayenin hiçbir zaman ödün vermemesi dikkat çekti. Bu nedenle dizi ile ilgili güncel gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

Yazar: Haberci
<