Euro 38,20 %0,13
Dolar 34,13 %0,08
Sterlin 45,69 %-0,14
Altın 2.915 %0,06

Kızılcık Şerbeti'nde Olaylar Patladı! Doğa'nın Başına Gelenler Üzdü!

Show TV Kızılcık Şerbeti'nde dananın kuyruğu kopmak üzere. Bundan sonra Doğa'yı bambaşka bir hayat bekleyebilir. Çeyiz hazırlığı kendisini çok kötü etkiledi. Dizinin 5. bölüm fragmanı da her şey ortaya seriyor.

Kızılcık Şerbeti

Show TV dizisi yeni bölüm fragmanı diziye damgasını vuracak gibi gözüküyor. Öyle ki dizide yaşanan hüzünlü olaylara bir yenisi daha eklenecek. Sevilen yapımın 5. bölümü çok konuşulacak. Peki ya Sıla Türkoğlu'nun canlandırdığı karakteri tam olarak neler bekliyor? Güncel bilgileri sizlerle paylaşacağız.

Doğa'nın Başı Dertte mi?

Başı bir türlü beladan ve sıkıntıdan kurtulmayan Doğa, dikkatleri üzerine çekti. Sevilen yapımla ilgili bizleri neler bekliyor? Son zamanlara damgasını vuran dizi, reyting anlamında da başarı sergiledi. İzleyiciler, bir an önce sevilen dizide olay akışını görmek istiyor.

Kızılcık Şerbeti'nde Son Durum!

"Çeyiz konusunda iki annenin yaklaşımı Doğa’nın üzülmesine yol açar. Nilay ve Doğa arasındaki gerginlik çok açık bir şekilde ortaya çıkacak, iki elti kozlarını paylaşacaktır.

Olaylı düğün gecesinden sonra herkes normal hayatına dönmüştür. Ancak Pembe’nin evlilik geleneklerinin bir türlü son bulmaması Kıvılcım’ı zorlamakta, yine de kızı için elinden geleni yapmaya çalışmaktadır."

Yazar: Admin
<