Kırmızı Oda, Arka Sokaklar ve Son Yaz Dizilerini Solladı! Reytinglerde Sınır Tanımıyor!

Kırmızı Oda, Arka Sokaklar ve Son Yaz Dizilerini Solladı! Reytinglerde Sınır Tanımıyor!

Kırmızı Oda'nın son dönemde gösterdiği başarılı performans sonucunda Arka Sokaklar'ı da geride bırakmayı başardı. Dizinin reytingleri açıklandığında izleyiciler şaşkınlık geçirdi. Kırmızı Oda reytinglerde kaçıncı oldu?

Kırmızı Oda dizisi geçtiğimiz akşam yeni bölümü ile ekrana geldi. Bir süredir Arka Sokaklar dizisi ile heyecanlı bir rekabet içerisinde olan Kırmızı Oda'nın reytinglerde başarılı olduğunu söyleyebiliriz. Genellikle Kırmızı Oda ile Arka Sokaklar arasında gidip gelen zirve yarışının bu haftaki galibi Kırmızı Oda oldu. Total reyting sıralamalarında birinci olan dizinin önemli bir fark açtığı belirtiliyor. Diğer reyting gruplarında hali hazırda birinci olduğu bilinen dizi, bu sefer Total reyting sıralamalarını da kimselere kaptırmadı.

Arka Sokaklar Reyting Kaybetti!

Total reyting sıralamalarında birinci olması ile adından söz ettiren Arka Sokaklar, bu hafta istediği başarıyı elde edemedi. Ayrıca dizinin önümüzdeki hafta etkileyici bir fragman ile tekrar zirveyi elde etmek için kolları sıvadığı da belirtiliyor. Diziyi izleyenler bu düşüşün nedenini merak etti.

Kırmızı Oda Bu Sezon Zirvede!

Kırmızı Oda'nın yılbaşından sonraki süreçte daha da iyi performans gösterdiği biliniyor. Sosyal medyada da sürekli olarak sevilen dizi hakkında çeşitli yorumlar yapılıyor. Geniş bir kitleye seslendiği için diziyle ilgili yapılan paylaşımlar da bir o kadar fazla olmakta. 

Son Yaz Çıkışını Sürdürdü!

Son Yaz dizisinden beklenmeyen bir çıkış geldi. Reyting sıralamalarında Arka Sokaklar'ı geçmeyi başardı. ABC1 ve AB gruplarında elde ettiği başarı sonucunda zirveye oldukça yaklaşmışa benziyor. Dizinin final yapması beklenirken yaşanan bu gelişmeler izleyiciyi de şaşırttı. Ali Atay'ın da başrolde bulunduğu dizi her geçen hafta daha da fazla izleniyor.

Önümüzdeki hafta Kırmızı Oda, Arka Sokaklar ve Son Yaz arasında önemli bir rekabet olacak. Total reyting grubunda Arka Sokaklar iddialı bir çıkış yapabilir. Ayrıca Son Yaz, diğer reyting gruplarında ilk 3'e girmek için elinden geleni yapacak. Hali hazırda ilk 5'e girdi bile. Yalnızca 2 sıra daha atlarsa ilk 3'te kendine yer bulabilir. ABC1 reyting grubunda ise 4. sıradaydı.