Kıbrıs Zafere Doğru Dizisinde Muhteşem Bir Gelişme Yaşanıyor! Süleyman Demirel Karakteri Diziye Dahil Oluyor!

Kıbrıs Zafere Doğru Dizisinde Muhteşem Bir Gelişme Yaşanıyor! Süleyman Demirel Karakteri Diziye Dahil Oluyor!

TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin başrollerinde Serkan Çayoğlu, Ahmet Kural, Pelin Karahan, Gülper Özdemir veDevrim Saltoğlu gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Alınan bilgiler neticesinde büyük bir ilgi ile dikkatleri üzerine çeken Kıbrıs Zafere Doğru dizisinde yeni bir sayfa daha açılıyor. İşte haberin tüm detayları...

Şehit Yüzbaşı Cengiz Topel ve Şehit Erenköy direnişini ekranlara getiren Kıbrıs Zafere Doğru dizisi izleyicilerden tam not almayı başardı. Alınan bilgiler neticesinde dizi 1967 Süleyman Demirel dönemine geçiyor.

Süleyman Demirel karakterine hangi oyuncu hayat verecek?

Kıbrıs döneminde önemli bir yer tutan 1967 dönemi Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Süleyman Demirel karakterine Necmi Aykar hayat vermeye hazırlanıyor. Yetenekli oyuncu Nejmi Aykar’ın ise Süleyman Demirel'e olan benzerliği dikkatlerden kaçmadı. Tarihi gerçekleri ekranlara getiren Kıbrıs Zafere Doğru dizisinde Süleyman Demirel'in Rauf Denktaş ile kafa kafaya vererek yapacağı hamleler birtakım olayları değiştirecek. Yapımcılığını Erol Avcı üstlendiği Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin yönetmenliğini Osman Taşçı ve Barış Erçetin üstleniyor. Kıbrıs Zafere Doğru dizisi 19 Kasım Cuma günü saat 20.00 de TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşacak. Dizinin yeni bölümünde ne olacağı ise şimdiden merak söz konusu oldu.