Kıbrıs Zafere Doğru Dizisinde Duygusal Anlar Yaşandı! Yolun Sonu Geldi!

Kıbrıs Zafere Doğru Dizisinde Duygusal Anlar Yaşandı! Yolun Sonu Geldi!

Kıbrıs Zafere Doğru'da yaşanan gelişmeler şok etti. Dizinin final yapacağı öğrenildi ve oyunculardan veda paylaşımları eksik olmuyor. Peki dizi ne zaman final yapacak? TRT 1'de yayınlanan yapımın reytinglerinde düşüş yaşanmaktaydı. Üstelik ünlü oyuncunun vedası herkesi üzdü.

Kıbrıs Zafere doğru dizisinin set çekimleri sona eriyor. Nedeni ise dizinin yakında final yapacak olması. Yayın hayatının sonlanacağına dair bilgi geldi. Ünlü oyuncular ise veda için sıraya girdi. Hem izleyicilere hem de ekip arkadaşlarına bol bol teşekkür ettiler. Hatıra fotoğrafı çektirerek paylaşımlarda bulundular. TRT 1 dizisinin neden final yaptığı çok sorgulandı. İşte detaylarıyla  birlikte Kıbrıs Zafere Doğru finali ne zaman yapılacak...

Dizi Neden Bitiyor?

Dizinin bitmesindeki temel neden reytinglerdi. Total, AB ve ABC1 reyting kategorilerinde yaşanan çöküşten sonra dizi için final kararı alındı. Geçmişi olan ve tarihten esinlenen bir dizi olması nedeniyle de hemen final yapılması beklenmiyor. 19 bölümü geride bırakan dizinin 31. bölümde final yapacağını biliyoruz.

Pelin Karahan Veda Etti

Pelin Karahan ise diziye veda eden oyuncular arasındaydı. Dizinin biteceğini hüzünlü şekilde duyuran oyuncu, hayranlarına bu haberi verdi. Birkaç ay içerisinde tamamen bitecek olan dizide neler yaşanacak hep birlikte göreceğiz. Dizi için yapılan olumlu yorumlar da oldukça fazla. Ancak sosyal medya desteğiyle televizyon desteğini kaybetmiş bir dizi olduğunu da biliyoruz.