Kıbrıs Zafere Doğru Dizisinde Ankara'lı Diziye Veda mı Ediyor? Kıbrıs Zafere Doğru Senaristinden Açıklama Geldi!

Kıbrıs Zafere Doğru Dizisinde Ankara'lı Diziye Veda mı Ediyor? Kıbrıs Zafere Doğru Senaristinden Açıklama Geldi!

16. bölümü ile 26 Kasım Cuma günü izleyici karşısına çıkacak olan Kıbrıs Zafere Doğru dizisi yayınlandığı günden bu yana yoğun bir şekilde izleniyor. Dizinin yeni bölümünde neler olacağına dair detaylar bir bir ortaya çıktı. İşte haberin tüm detayları...

Başrollerinde Serkan Çayoğlu, Ahmet Kural, Tayanç Ayaydın, Pelin Karahan, Devrim Saltoğlu ve Gülper Özdemir gibi yetenekli oyuncuların bulunduğu Kıbrıs Zafere Doğru dizisi 26 Kasım Cuma günü ekranlara gelecek. 16, bölümünü ekranlara getirecek olan Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin izleyicileri ise yeni bölümde neler olacağına dair merakını gizleyemedi. Kıbrıs Zafere Doğru dizinin yeni bölümüne dair ilk fragman da ekranlarda yerini aldı. Dizinin yeni bölümünde Ankaralının çaresizliği izleyicileri çileden çıkardı. Kemal ve Mücahit ise imkansızı başararak yeni bir adım attı.

Kemal ve Mücahit sonunda imkansızı başardı

Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin yeni bölümünde Samson'u yakalamayı başaran Kemal heyecanını gizleyemiyor. Bunun ardından beklenen yüzleşme ise sonunda gündeme damga vuruyor. Dizinin 16. bölümü yine fırtına gibi esecek. Mücahit ve Kemal kardeşleri imkansızı başarmaya yemin etti. Samson'u ele geçirir geçirmez sevinçlerini gizleyemediler. Kemal ve Mücahit Samson'u Türk tarafına geçirmek için mücadele verir. Ardından operasyon esnasında yaralanan ve ölmek üzere olan zikir üyelerinden biri ise riskli bir kararla Rum Hastanesi'ne sevk edilir. Bunun fark edilmesi ölümü kaçınılmaz kılacaktır.

Ankaralı Apollon tarafından köşeye sıkıştı

Kıbrıs Zafere Doğru dizisinde Ankaralı, Apollon tarafından tehdit edilir. Bundan dolayı Ankaralı Apollon'un isteklerine boyun eğmek zorunda kalır. Apollon ise Ankaralıyı alt etmek için elimden gelen her şeyi yaparak tüm hamleleri değerlendirir. Barış Erçetin ve Osman Taşçı yönetmenliğini üstlendi Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin senaryosu Başar Başaran ve Emre Özdür’e ait. Çok konuşulacak yeni bölümü ile 26 Kasım Cuma günü saat 20.00 de ekranlara gelecek olan Kıbrıs Zafere Doğru dizisi TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin yeni bölümüne dair ilk fragmanda ekranlara geldi.