Kefaret Dizisinde İşler Karıştı! Münevver ve Sinan Arasındaki Tartışma Çok Konuşulacak!

Kefaret Dizisinde İşler Karıştı! Münevver ve Sinan Arasındaki Tartışma Çok Konuşulacak!

Münevver'in Sinan ile tartışması ve ona çok öfkelenmesi dizinin yeni bölümüne yansıdı. Fragmanda yer alan konuşmalar Kefaret dizisinde her şeyin tepetaklak olduğunu gösteriyor. Teşkilat dizisine rağmen Kefaret dizisi yeni sezonda da yayınlanacak.

Kefaret dizisinin son haftalardaki performansı izleyicilerin gözünü doldurdu. Çünkü dizinin yaşanan tüm gelişmelere rağmen başarısından ödün vermediği görülüyor. Teşkilat dizisinin yayın hayatına başlamasından bu yana pek çok dizi reyting kaybetti. Bir kısmı ise final kararı vererek sezon sonu ekranlara veda etme kararı aldı. Hal böyle olunca Kefaret dizisinden de benzer bir hamle bekleniyordu. Ancak Kefaret dizisi final yapmamakta kararlı çıktı. Heyecanlı sahnelerle izleyicisini etkilemeyi başarıyor. 

Kefaret Dizisi Teşkilat'a Direniyor!

Teşkilat dizisinin reytinglerde zirveye oturmasının ardından Kefaret'te aynı şekilde reytinglerini korumak için elinden geleni yapıyor. Senaryosu ve oyuncu kadrosunun etkileyiciliği ile başarıyı her halükarda göğüslüyor.

Sinan Evi Satmak Zorunda Kalıyor!

Mecbur kaldığı için elindeki tek evi de satan Sinan, Münevver'in tepkisiyle karşılaşacak. İkilinin arası çok pis bozulacağa benziyor. Aynı zamanda Nisa'nın ortadan kaybolması da beklenmekte. Yakın zamanda baskın olacağı için Nisa'nın aldığı paralarla beraber yaşadığı yeri terk etme planı devreye girecek.

Kefaret dizisinde heyecanlı olaylar yaşanırken bir yandan da dizinin sezon finaliyle ilgili çeşitli sorular soruluyor. Önümüzdeki ay sezon finalinin ekrana gelmesi beklenmekte. Dizinin bu gidişatını sürdürdüğü takdirde yeni sezonda da kendine yer bulabileceği belirtiliyor. Ancak şu an için dizinin gidişatını koruması önemli. Sonrasında yeni sezon hazırlıkları başlayacak. Diğer dizilerden önce ikinci sezona başlaması durumunda ise sevilen dizinin daha fazla reytinge sahip olabileceği konuşuluyor.

Dizinin başrollerinde oynayan Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat, oldukça iyi bir ikili oldular. Başarılı oyuncuların bu kadar iyi uyum sağlayacağı beklenmiyordu. Ancak dizinin yeni sezonunda da bambaşka gelişmelerle diziye renk katacakları tahmin ediliyor. Diziyle ilgili en güncel haberleri yine sitemiz üzerinden okuyabileceksiniz. Fox TV'de yeni sezon hazırlıkları yapacağı düşünülen birkaç diziden biri olan Kefaret, başarısını sürdürmek için elinden geleni yapacak.