Euro 38,10 %0,11
Dolar 34,10 %0,03
Sterlin 45,39 %-0,17
Altın 2.880 %0,20

Kardeşlerim Yeni Bölüm Fragmanı Duygulandırdı! Kardeşlerim'de Neler Oluyor?

Kardeşlerim dizisine dair güncel detaylar tek tek açığa çıkacak. Öyle ki dizinin yeni bölüm fragmanındaki kritik cümle izleyicileri ekrana kitlemeye yetecek. Bu noktada bizleri başka neler beklemekte? Son zamanlara damgasını vuran diziye ilişkin bilinmeyenlere yer veriliyor.

Kardeşlerim Asiye ve Doruk

Kardeşlerim dizisi yeni bölüm fragmanı ve çok daha fazlası ortaya çıkıyor. Peki ya fragmana göre bizleri neler beklemekte? Güncel detayları sizlerle paylaşacağız. Gelinen noktada izleyiciler iyice şok olacak gibi gözüküyor. Çünkü 66. bölüm fragmanı fazlasıyla duygulandırdı. Şimdi ise bizleri hangi gelişmeler bekliyor yanıt bulacak.

Yeni Bölüm Fragmanı Duygulandıracak

Kardeşlerim'in 66. bölüm fragmanındaki olaylar izleyicilerin dikkatini fazlasıyla çekti. ATV dizisindeki bu gelişme sonrasında gözler yeni bölüme çevrildi. Celil Nalçakan, Fadik Sevin Atasoy, Yiğit Koçak, Ahu Yağtu, Su Burcu Yazgı Coşkun, Simge Selçuk, Aylin Akpınar, Onur Seyit Yaran, Cihan Şimşek, Evrim Doğan, Melis Minkari, Recep Usta, Lizge Cömert, Berk Ali Çatal, Aslı Mavitan, Kaan Çakır, Nihan Büyükağaç, Nazlı Çetin, Ecem Sena Bayır, Barış Aksavaş, İrem Deniz, Emre Yetek, Atakan Özkaya, Eylül Lize Kandemir ve Cüneyt Mete'nin oynadığı dizide bizleri neler bekliyor?

Son Bölümde Neler Yaşandı?

Asiye'nin çaresizce aldığı karar, Ömer'i şoke ederken; Şengül ve Gönül arasındaki ipler iyice gerilir. Akif para kazanmak için bu sefer farklı bir yola başvururken, Ataman Koleji'nde bir proje ödevi için grup olan çocukların arasındaki gerginlik daha da büyür. Nebahat ve Akif'in gün geçtikçe artan samimiyeti, Suzan'ın dikkatini çekerken, Tolga cephesinde önemli gelişmeler yaşanır. Okulda Ömer'le beraber bir ceza alan Sarp'ın son hamlesi ise, Ömer'i büyük bir dehşete düşürür.

Yazar: Admin
<