Kardeşlerim Eski Dizi Oyuncusu Halit Özgür Sarı'nın Yeni Dizisi Ortaya Çıktı! Meğer O Dizi İçin Kardeşlerim Dizisinden Ayrılmış!

Kardeşlerim Eski Dizi Oyuncusu Halit Özgür Sarı'nın Yeni Dizisi Ortaya Çıktı! Meğer O Dizi İçin Kardeşlerim Dizisinden Ayrılmış!

ATV dizisi Kardeşlerim'den ayrılan Halit Özgür Sarı herkesi üzmüştü. Ancak ortaya çıkan bir detay daha önce oynadığı diziye geri döneceğini gösterdi. Kadir karakterinin ayrılığından sonra nasıl bir gelişme yaşandı? Ünlü oyuncu artık hangi dizide oynayacak? Kırmızı Oda dizisinden güzel bir haber geldi.

Kardeşlerim dizisinde yaşanan Kadir ayrılığı izleyicileri çok üzmüştü. Bu gelişmelerden sonra pek çok kişi dizide neler olacağını beklemekteydi. ATV dizisindeki ayrılıktan sonra ünlü oyuncu Halit Özgür Sarı'dan yeni müjde geldi. Gelen müjdeye göre ünlü oyuncu diziye katılıyor. Ancak bu sefer Kardeşlerim dizisinde değil Kırmızı Oda'da oynayacak. Daha önce de TV8 dizisinde oynadığı bilinmekte. Haliyle eski karakterine geri döneceği gelen bilgiler arasında. Peki Kırmızı Oda'dan konuyla ilgili resmi bir açıklama geldi mi? Halit Özgür Sarı'nın Kırmızı Oda'da canlandıracağı karakter...

Kırmızı Oda'ya Geri Döndü

Oyuncunun Kırmızı Oda'da Doktor Murat karakterini canlandırdığı bilinmekteydi. Kendisi de Doktor Hanım gibi çalışıyordu. Ancak diziden erken ayrıldı. Vedasındaki en önemli nedenin sinema filmi çekimleri olduğu söylendi. Dolayısıyla artık kendisinin Kırmızı Oda'ya dönüşünü engelleyecek herhangi bir şey kalmadı. TV8 dizisindeki rolüne kaldığı yerden devam edecek.

Kardeşlerim'de Oynamayacak

Öte yandan izleyiciler Kadir karakterini tekrardan Kardeşlerim dizisinde görmek istiyor. Ancak senaryo gereği diziden ayrıldığı için bir daha ekranlarda kendisini göremeyeceğiz. Yeni diziye geçtiğini duyanlar Kırmızı Oda dizisine bir şans verecekler.