Kardeşlerim Dizisinin Gerçek Hikayesi Ortaya Çıktı! Kardeşlerim Dizisi Yapımcısından Açıklama Geldi

Kardeşlerim Dizisinin Gerçek Hikayesi Ortaya Çıktı! Kardeşlerim Dizisi Yapımcısından Açıklama Geldi

Kardeşlerim dizisi, ayrılıklarla beraber hikayesinde önemli bir değişim yapacak. ATV'de yayınlanan dizinin reytingleri düşünce senaristler böyle bir yola başvurdu. Peki Kardeşlerim dizisinde neler yaşanıyor?

Asiye ve Doruk ayrılığından sonra bambaşka olaylar yaşanacak. İşte Kardeşlerim dizisi ayrılık haberleri...

Kardeşlerim dizisinin bu sezon geçen sezona kıyasla daha fazla dram içerdiği ve izleyiciyi zora soktuğu görülüyor. Başroldeki isimler arasında yaşanan tatsız gelişmeler de bunlardan biri oldu. Pek çok kişi ayrılık bekliyor ve yeni bölüm fragmanında baktığımızda Asiye ve Doruk arasında ayrılık yaşanacak. İkiliye eşlik edecek isim ise Asiye'nin abisi Kadir olacak. Tüm bu gelişmeler ışığında başka ne gibi gelişmeler yaşanacak merakla bekleniyor. ATV dizisi reytinglere meydan okuyor. Reytinglerin neden düştüğü sorusu da soruldu.

Kardeşlerim Reytingleri Düşmüştü

Dizinin reytingleri son haftalarda düşmüştü. Birincilikle kapattığı sıralamayı ikinciliğe düşüren dizi, bunu tersine çevirmek istiyor. Ancak yine de hikaye ile ilgili yapılan değişimler diziye fayda sağlayabilir. Kardeşlerim dizisinde yaşananlara bakacak olursak çok yakında radikal kararlar alınacak.

Kardeşlerim Hikayesi Değişiyor mu?

Dizinin hikayesi yavaş yavaş değişmekte. ATV dizisinde geçen sezondan daha fazla ayrılık ve acı veren sahneler izlediğimizi söylemeliyiz. Yeni sezon başlayalı çok olmadı ve şimdiden kritik sahneler meydana geliyor. Dizinin yeni bölümünde izleyicilerin beklenmediği bir gelişme yer alabilir.