Kardeşlerim Dizisi Geceye Bombayı Patlattı! Suzan Tüm Detayları Açıkladı!

Kardeşlerim Dizisi Geceye Bombayı Patlattı! Suzan Tüm Detayları Açıkladı!

Kardeşlerim dizisi 28. yeni bölüm 2 fragmanını ekranlara taşıdı. Renkli karakterleri ile farklı hikayeleri ekranlara getiren Kardeşlerim dizisi 28 yeni bölüm fragmanı ile birlikte izleyicilerden de tam not aldı. Oyuncu kadrosu ve konusu ile dikkatleri üzerine çeken Kardeşlerim dizisi yeni bölüm fragmanını yayınladı. İşte haberin tüm detayları...

Halit Özgür Sarı, Celil Nalçakan, Fadik Sevin Atasoy, Cüneyt Mete, Su Burcu Yazgı Coşkun, Ahu Yağtu, Yiğit Koçak, Damla Su İkizoğlu, Simge Selçuk ve Cihan Şimşek gibi başarılı oyuncuların başrollerinde yer aldığı Kardeşlerim dizisi yeni bölüm fragmanı ile adeta gündem oldu. Kardeşlerim dizisi bu hafta 28. yeni bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dizi severler Kardeşlerim dizisinin yeni bölümünde neler olacağını merakla bekliyor. Yapımcılığını Nazlı Heptürk'ün üstlendiği Kardeşlerim dizisi yayınlandığı günden bu yana izleyicilerden tam not almayı başardı. Ayrıca dizi sıcacık hikayesi izleyicileri heyecanlandırırken merak dolu sahneleri de ekranlara getiriyor.

Suzan, DNA örneği için mücadele verir!

Kardeşlerim dizisinin son bölümünde okuldaki kostüm balosuna gitmek için herkes seferber oldu. Bunun ardından Doruk ile Asiye parayı toplamak için şarkı söyleme kararı aldı. Ayrıca Oğulcan ve Ömer ise araba ile seyyar yemek satışı yaptı. Şüpheleri artan Suzan, Kaan'ın Akif'in oğlu olduğunu anlar. Bunu anlamak için elinden gelen her şeyi yapma kararı alan Suzan, Harika ile iş birliği yapar. DNA örneği almayı başararak tüm gerçeği açıklamaya karar verir. Bunun ardından Berk, Aybike'nin babası Orhan'a yardım etme kararı alır.

Suzan, geceye bombayı patlattı!

Ütü yaptığı esnada Şengül ise Nebahat’in gömleğini yakar. Balo her ne kadar renkli başlasa da Ömer kral seçilirken gece olaylı bir şekilde son bulur. Suzan ise gecenin sonunda bombayı patlatır. Akif'in zamanında kendisine yaptığı gibi herkesin içinde bir gerçeği açıklar. Herkes Kaan’ın babasının Akif olduğunu öğrenir. DNA raporunu gösteren Suzan geceye bombayı patlatır. Bunun dışında Ömer'in ihbar etti hırsız çetesi ise İntikam yarışına girer. Orhan ve Şengül hırsız çetesini durdurmaya çalışır. Ömer'i evde bulamayan hırsız çetesi etrafı dağıtırken Orhan’ı da hırpalamaya ihmal etmez. Kardeşlerim dizisi yeni bölümü ile ekranlara gelecek.