Kanunsuz Topraklar Dizisinin Yönetmeni ve Senaryosu Değişti!

Kanunsuz Topraklar Dizisinin Yönetmeni ve Senaryosu Değişti!

Fox TV'nin sevilen dizisi Kanunsuz Topraklar'ın yeni bölüm fragmanı dikkat çekti. 9. bölümde neler yaşanacağıyla ilgili bazı ipuçları vereceğiz. Dizinin hikayesinin değişmesi de bunda etkili oldu. Pek çok kişi diziyle ilgili soru işaretlerinin giderilmesini istiyordu. İşte Kanunsuz Topraklar'daki yönetmen değişikliği sonrası olanlar...

Fox TV Kanunsuz Topraklar'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 9. bölümde seyircileri büyük sürprizler bekliyor. Dikkatleri üzerine çeken dizinin eski yönetmeni Faruk Teber'den sonra onun yerine yönetmenlik koltuğuna Cevdet Mercan gelmişti. Bu hamle ile birlikte Kanunsuz Topraklar dizisinde yeni bir dönemin başlayacağı öğrenildi. Son zamanlarda ortalıktan kaybolan Davut hakkında bazı gelişmeler yaşandı. Peki dizide tam olarak neler yaşanıyor?

Kanunsuz Topraklar Hikayesi Değişiyor mu?

Dizinin senaryosunda bazı değişikliklerin gündeme gelmesi seyircileri merak ettirdi. Senaryo değişikliği direkt olarak dizinin hikayesini de ilgilendiriyor. Sevilen yapımın geldiği konuma bakacak olursak pek çok kişi son bölümdeki olayları anlamak zorlandı. Çok ciddi olayların meydana geldiği belirtiliyor.

Davut Geri Döndü!

Kanunsuz Topraklar 9. bölümde Davut'un geri döndüğü ortaya çıktı. Böylelikle Malik Paşazade ve Ali Gelik'in tüm planlarını alt üst edecektir. Kendisine bizzat Gülfem tarafından bilinen tüm gerçekler anlatılır. Dizinin gidişatı farklı bir yöne doğru evriliyor. Kanunsuz Topraklar'da artık neler yaşanacağını yeni bölümle birlikte öğreneceğiz.