Kanunsuz Topraklar Dizisi Yayından Kalktı! FOX TV Yeni Açıkladı

Kanunsuz Topraklar Dizisi Yayından Kalktı! FOX TV Yeni Açıkladı

Kanunsuz Topraklar'ın yeni bölümü ekrana gelmeyecek. Yayın akışından kaldırılan dizi için pek çok soru soruluyor. Sevilen dizide bir sorun mu yaşanıyor? Final yapacağı iddia edilse de dizideki sağlık sorunu gündeme geldi. İşte yılbaşında izleyemeyeceğimiz Fox TV dizileri...

Kanunsuz Topraklar dizisinin yeni bölümü bekleniyordu. Ancak diziyle ilgili alınan bir karar sonrası yayın akışından çıkarıldığı öğrenildi. Pek çok Fox TV dizisi yayın akışında yerini almışken haftalık diziler arasında iki yapım dikkat çekiyor. Kanunsuz Topraklar'ın yanı sıra Aşk Mantık İntikam'ın da yayınlanmayacağı iletildi. Yılbaşı nedeniyle yayınlanmayacak olan Aşk Mantık İntikam dizisinin yanı sıra Kanunsuz Topraklar'ın neden ekrana gelmeyeceği merak edildi.

Kanunsuz Topraklar Neden Yok?

Kanunsuz Topraklar'ın yayınlanmama nedenine ilişkin pek çok iddia ortaya atıldı. Ancak görülen o ki dizinin yılbaşı programından ötürü yayınlanmayacağı daha ağır basıyor. Çünkü onun yerine bir film ekrana gelecek. Fox TV'de yayınlanacak olan Doktor Civanım filmi ekrana gelecek. Bir yandan da dizinin oyuncu kadrosunda yer alan bazı isimler virüse yakalandı. Testleri pozitif çıkınca dizinin yeni bölümü yetiştirilemedi. Başak Parlak, Doğaç Yıldız ve Hazar Motan'ın karantinada olduğu bilinmekte.

Dizi Ne Zaman Yayınlanacak?

Kanunsuz Topraklar dizisinin ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor. Pek çok kişi diziyle ilgili iddiaları masaya yatırdı. Ancak Ocak ayının ilk haftasında dizinin yayınlayacağı kesinleşebilir. Çünkü testi pozitif çıkanların bu süre zarfında iyileşmesi ve hastalığı atlatması mümkün olacaktır. Şimdilik kesin bir açıklama yapılmasa da Kanunsuz Topraklar'ın yeni bölümü için yakın zamanda duyurular paylaşılacaktır.