Euro 37,86 %0,08
Dolar 34,08 %-0,08
Sterlin 45,43 %-0,03
Altın 2.884 %0,35

Kanal D'de Hicran Dizisi Başlıyor! Oyuncu Kadrosu ve Detayları Yapımcı Açıkladı!

Kanal D dizisi Hicran'da neler oluyor? Son zamanlara damgasını vuracak bir proje gelmekte. Öyle ki yayın tarihi de açıklandı. Hicran dizisinde kimlerin oynayacağı da tek tek belli oldu. Öte yandan gelinen noktada bizleri nelerin bekleyeceğini açıklayacağız. Son zamanlara damgasını vuran dizideki detaylar...

hicran dizisi

Hicran dizisi başrollerinde kimlerin oynayacağı merak konusu oldu. Öyle ki güncel gelişmeleri sizlerle paylaşacağız. Son zamanlara damgasını vuracak olayları da aktarmış olacağız. Dizinin yayın hayatına başlayacağı tarih de açıklandı. Dolayısıyla güncel olarak bilgileri sizlerle paylaşıyoruz. Gelinen noktada bizleri nelerin beklediği de yanıt bulacak.

Dizide Kimler Oynuyor?

Hicran dizisinde kimlerin oynayacağı belli oldu. öyle ki güncel gelişmelere yer verirken bir yandan da merak edilenler yanıt buluyor. Dizide kimler oynayacak sizlerle paylaşıyoruz:

"Nisa Sofiya Aksongur, Zehra İrem Elçin ve Berk Bakioğlu’nun paylaştığı Hicran’da aşkı hiç tatmamış bir adam olan Emre’yle (Berk Bakioğlu), kaybettiğini sandığı bebeğini bulma umuduyla nefes alan Hicran (Zehra İrem Elçin) ve Melek’in (Nisa Sofiya Aksongur) hikayesi ekrana gelecek."

Hicran Ne Zaman Başlayacak?

Hicran dizisinin ne zaman başlayacağına yönelik bilgi verildi. 7 Kasım 2022 tarihinde yani Pazartesi günü ilk bölümü yayınlanacak. Daha şimdiden izleyicilerin dikkatini çekmişe benzeyen dizi, güzel reytinglere ulaşabilir.

Yazar: Haberci
<