Kanal D İntibah Adlı Dizinin Detayları Hakkında Açıklama Yaptı! Dizinin Oyuncu Kadrosu Belli Oluyor!

Kanal D İntibah Adlı Dizinin Detayları Hakkında Açıklama Yaptı! Dizinin Oyuncu Kadrosu Belli Oluyor!

Yaz dizilerin ardından Kanal D yeni projesi hakkında da açıklama yaptı. Alınan bilgiler neticesinde Kanal D ekranlarında İntibah isimli bir dizi yayınlanacak. Bu bilgilerin ardından dizi severler, proje hakkındaki detaylar hakkında araştırma yapıyor.

Kanal D yaz dizilerinin ardından yeni projeleri hakkında detaylı bilgi verdi. Alınan bilgiler neticesinde Kanal D bir romandan uyarlanacak olan diziyi ekranlara getirmeye hazırlanıyor. Bu açıklamanın ardından dizi severler, proje hakkındaki detayları merak etti.

Kanal D yaz dizileri dışında ekranlara yeni projeler getireceğini açıkladı. Yeni projeler ile birlikte gündeme gelen Kanal D, güçlü bir romandan esinlenerek diziyi hayata geçirmeyi hedefliyor. Bunun dışında kulislerden alınan bilgiler neticesinde dizinin adı İntibah.

İntibah dizisi hakkında gelişmeler ortaya çıktı

İntibah dizisi hakkında gelişmeler ortaya çıktı. BKM tarafından hazırlıkları devam eden dizi, güçlü bir romandan esinlendi. Ayrıca ekranların yeni dizisi hakkında da birtakım gelişmeler ortaya çıktı. Alınan bilgiler neticesinde Su Ersöz ve Melek Gençoğlu tarafından dizi kaleme alınacak. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Hilal Saral oturuyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda kimler var?

Dizinin oyuncu kadrosunda kimler var? Hilal Saral’ın yönetmenliğini üstlendiği dizinin oyuncu kadrosu henüz netlik kazanmış değil. Çünkü güçlü bir romandan esinlenilerek hayata geçirilecek olan dizi içim ön çalışmalar da başladı. Senaristler ve dizi ekibi ise oyuncu kadrosunu özenle seçeceklerini şimdiden belli etti.

İntibah adlı dizinin ne zaman ekranlara çıkacağı belli oldu

İntibah adlı dizinin ne zaman ekranlara çıkacağı belli oldu. Alınan bilgiler neticesinde dizinin ekim ayında ilk bölümünün yayınlanması bekleniyor. Hatta yapılan açıklamalara göre eylül ayında oyuncuların netleşmesi ile dizi çekimleri başlayacak.

Ayrıca dizinin hangi ilde çekileceği de henüz netlik kazanmadı. Senarist ve yönetmenler dizi için çalışmaların başladığını ve oyuncu kadrosuna yoğunlaştıklarını açıkladı. Bu açıklamanın ardından gözler kanal ve yapım ekibinin yapacağı açıklamaya çevrildi.