Kanal D Açıkladı: Arka Sokaklar Dizisi Oyuncusunun Üstünde Çizdi..

Kanal D Açıkladı: Arka Sokaklar Dizisi Oyuncusunun Üstünde Çizdi..

Arka Sokaklar'da Hüsnü Çoban'ın diziden ayrılacağı ifade ediliyor. Çoban ailesinde neredeyse kimse kalmadı. Bu zamana kadar pek çok aile üyesi diziye veda etti. Yüsra Geyik ve Onur Bay'dan sonra Özgür Ozan da diziden ayrılabilir. Peki Arka Sokaklar'da ne gibi gelişmeler yaşanacak? İşte detaylarıyla beraber Hüsnü Çoban ayrılığı...

Arka Sokaklar dizisiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Dizide Çoban ailesine ait iki önemli ismin geçen sezon ekranlara veda ettiğini biliyoruz. Yüsra Geyik ve Onur Bay ayrılıklarından sonra sıra Özgür Ozan'a mı geldi diye merak edilirken oyuncu yeni sezonda oynamaya başladı. Ancak şöyle bir detay var ki sezonun ilerleyen bölümlerinde ayrılma ihtimali bulunuyor. Nedeni ise ortaya atılan çeşitli iddialara dayandırılmakta. Hüsnü Çoban karakterini canlandıran Özgür Ozan, diziden ayrılacak mı? Ünlü oyuncuyla ilgili merak edilen bir detay paylaşıldı.

Özgür Ozan Diziden Ayrılıyor mu?

15 yılı aşkın süredir oynayan ünlü isim, Arka Sokaklar'ın vazgeçilmez isimleri arasında gösteriliyordu. Şevket Çoruh ile harika bir ikili olmuşlardı. Her iki oyuncu da elinden geleni yapıyor. Ancak bir noktadan sonra kariyerlerine farklı projelerde devam etmek istediklerinden ayrılma kararı alabiliyorlar.

Arka Sokaklar'dan Açıklama Bekleniyor

Oyuncu ayrılıklarına ilişkin Kanal D ve Arka Sokaklar'dan resmi bir açıklama bekleniyor. Nedeni ise yaz ayından bu yana Özgür Ozan'ın diziden ayrılacağına yönelik iddialar gündemde dolaşıyor. Ancak kesin bir dille reddedilmesi veya ayrılık kararının açıklanması durumunda izleyiciler gerçeği öğrenebilir.