Kalp Yarası Dizisinde Resmen Deprem Oldu! Yer Yerinden Oynadı!

Kalp Yarası Dizisinde Resmen Deprem Oldu! Yer Yerinden Oynadı!

Yayınlandığı günden bu yana ekranlara gelmeye devam eden Kalp Yarası dizisi reytinglerde iyi bir başarı elde etti. ATV’nin dikkat çeken yapımları arasında yer alan Kalp Yarası dizisi yoluna kemik izleyici kadrosu ile devam ediyor.

Yağmur Tanrısevsin ve Gökhan Alkan'ın başrollerinde yer aldığı dizi iyi iş çıkarıyor. Yetenekli oyuncular Ayşe ve Ferit karakterlerini hayat vererek dizi hayranlarını ekranlara kilitliyor. Pazartesi rekabetinde yer alan Kalp Yarası dizisi şu ana kadar Yasak Elma dizisi ile yarış haline girdi. Bunun ardından kasım ayı ile birlikte Alparslan ve Üç Kuruş dizilerinin başlamasıyla Kalp Yarası dizisi sıkıntılı bir döneme kapılarını açabilir. Dizinin reytinglerinin düşmesi halinde projenin akıbeti de merak ediliyor. İzleyici, Kalp Yarası dizisinin sıkıntılı bir dönemden geçeceğini söylüyor.

Senaristlerin yeni kararı ortaya çıktı

Kalp Yarası dizisinin senaristleri ise hikâyeyi geliştirmek için yeni bir karar aldı. İzleyici senaristlerin bu kararını yakında ekranlarda görecek. Alınan bilgiler neticesinde diziye yeni bir karakter dahil olacak. Diziye dahil olan Şahin karakteri dengeleri altüst edecek. Bunun dışında Ayşe'nin babaannesinin de hikâyeye dahil olacağı söyleniyordu. Bu karar değiştirilerek Ayşe’nin büyükbabası izleyiciler karşısına çıkacak. Ayrıca Şahin karakterine hayat verecek isim de belli oldu. Alınan bilgiler neticesinde İştar Gökseven, Kalp Yarası dizisinin ekibine katıldı.

1990'lı yıllardan bu yana projelerde bulunan yetenekli oyuncu Leyla ile Mecnun dizisindeki Metin karakterine hayat vermişti. Bunun dışında Netflix dizisi olan Kulüp isimli projede Ali Şeker karakterini canlandırdı. Şahin karakterinin diziye dahil olması ile birlikte Ayşe'nin hayatında birtakım değişiklikler yaşanacak. Ayrıca dengelerin kısa sürede değişeceği de gözler önüne serildi. Bu karakter Ayşe ile Ferit ilişkisini de bir nevi etkileyecek. Kalp Yarası dizisi her hafta pazartesi akşamları ekranlara gelmeye devam ediyor.