Kalp Yarası Dizisinde Oyuncu Değişikliği! Dizinin Başrol Oyuncusu Değişiyor!

Kalp Yarası Dizisinde Oyuncu Değişikliği! Dizinin Başrol Oyuncusu Değişiyor!

Yaz aylarının en başarılı dizilerinden birisi olan Kalp Yarası isimli dizinin Antakya’da çekimleri devam ediyor. Alınan bilgiler neticesinde dizi oyuncu kadrosu ve konusu ile rakiplerini sollamayı başardı. İşte diziye dair tüm detaylar haberin devamında..

Dizinin başrollerinde Yağmur Tanrısevsin ve Gökhan Alkan bulunuyor. Yaz aylarında İzleyici ile buluşan Kalp Yarası isimli dizi yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırmayı başardı. Oyuncu kadrosu dışında dizi konusu ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başaran yapımların başında yer alıyor. İlk üç bölümü geride bırakan dizi, oyuncu değişikliği ile gündeme geldi.

Ayrıca Kalp Yarası isimli dizinin dördüncü bölümü bayram dolayısı ile yayınlanmadı. Alınan bilgiler neticesinde dizinin bu hafta kolaj bölümü ekranlara geldi. Bunun dışında dizinin fragman bölümünden de anlaşılacağı üzere dizinin dördüncü bölümünde kadroya yeni bir isim daha dahil oldu.

Kalp Yarası isimli dizinin oyuncu kadrosu genişliyor

Kalp Yarası isimli dizinin oyuncu kadrosu genişliyor. Kalp Yarası dizisinin dördüncü bölümünde kadroya yeni bir isim dahil oldu. Kulislerden alınan bilgiler neticesinde Serenay Aktaş, Kalp Yarası dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Teğmen Selcen Efe karakterine Savaşçı dizisinde hayat veren Serenay Aktaş bu defa Kalp Yarası dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Ayrıca bu haberin ardından oyuncunun hayat vereceği karakterde hayranları tarafından merak söz konusu oldu.

Serenay Aktaş hangi karakter ile İzleyici karşısına çıkacak?

Serenay Aktaş hangi karakter ile İzleyici karşısına çıkacak? Savaşçı dizisinin oyuncu kadrosuna beşinci sezonda dahil olan Serenay Aktaş, bunun için Eskişehir’e gitmişti. Düşük reytinglerden dolayı Savaşçı dizisi final yaptı. Bunun ardından oyuncular kendilerine gelen teklifleri değerlendirmeye aldı.

Ardından yetenekli oyuncu Serenay Aktaş kısa süreli dinlenmenin ardından Kalp Yarası isimli dizinin oyuncu kadrosuna dahil olduğunu açıkladı. Serenay Aktaş, Kalp Yarası dizisinin dördüncü bölümünde Ebru karakterine hayat vererek izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Kalp Yarası isimli dizi 26 Temmuz Pazartesi günü saat 20.00’de ekranlara gelecek