Euro 38,10 %0,06
Dolar 34,10 %0,06
Sterlin 45,39 %-0,20
Altın 2.872 %-0,07

İyilik Dizisinde Bir Ayrılık Daha Yaşandı! Diziden Bu Sefer Kim Ayrılacak?

İyilik dizisine dair güncel gelişmeler ve çok daha fazlası merak ediliyordu. Gelinen noktada bizleri nelerin beklediği de ortaya çıktı. Öte yandan diziye dair son yaşananlar ve dahası haberimizde olacak. İşte Fox TV dizisi İyilik'teki son durum ve güncel gelişmeler haberimizde...

İyilik Dizisi

İyilik dizisinden kimin ayrılacağı merak ediliyor. Gelinen noktada bizleri bekleyenler ve çok daha fazlası yanıt bulacak. Öte yandan güncel detaylarla birlikte merak edilenler de açıklanıyor. Fox TV dizisindeki son durumu açıklıyor olacağız. Sizler de merak edilenlerin yanıt bulmasını istiyorsanız detayları sizlerle paylaşıyor olacağız.

Dizide Koray Ayrılıyor!

Damla'nın Koray'ı öldürmesi ile birlikte çeşitli detaylar gözler önüne serildi. Bundan sonraki süreçte bizleri nelerin beklediği belli olacak. Dolayısıyla büyük bekleyiş sürüyor. Son zamanlara damgasını vuracak olan ayrılıkla beraber izleyiciler şok üstüne şok yaşayabilir. Fox TV dizisinin senaryosu gittikçe farklı bir noktaya evrilmeye başladı bile.

Son Bölümde Neler Yaşandı?

İyilik dizisi son bölümünde neler yaşandığı merak ediliyor:

"Neslihan’ı Poyraz’dan uzak tutmayı kafaya koyan Damla, tehdidin boyutunu iyice büyütür ve Nehir ile Batu için bir “hediye” gönderir. Murat’ın gerçek kimliğini öğrenen Melis, kanama geçirir. Önce Damla’nın yolladığı hediye sonra Eda’nın söyledikleri derken Şahika, Koray’ı arar ve artık o evde kalmak istemediğini söyler. Koray Neslihan’la son bir defa konuşacaktır. Neslihan, Koray, Şahika ve Damla arasında büyük bir hesaplaşma yaşanır."

Yazar: Admin
<