İçimizden Biri Dizisi Ayniden Final Yaptı! Finalin Perde Arkası Ortaya Çıktı! Herkes Şok Oldu!

İçimizden Biri Dizisi Ayniden Final Yaptı! Finalin Perde Arkası Ortaya Çıktı! Herkes Şok Oldu!

Show TV'nin iddialı dizisi İçimizden Biri erken pes etti. 6. bölümde final yaparak yayın hayatını sonlandırdı. Peki dizi hangi tarihte final yaptı? Dizinin final nedeni ortaya çıkınca sosyal medya ayağa kalktı. Çünkü önemli oyuncuların oynadığı İçimizden Biri dizisinde, böyle bir gelişme beklenmiyordu.

Show TV'de ekrana gelmeye başlayan İçimizden Biri dizisinin macerası kısa sürdü. Pek çok kişi dizinin uzun soluklu olacağını düşünse de beklentileri karşılayamadı. Peki İçimizden Biri dizisi ne zaman final yaptı? Salı günleri ekrana gelen dizinin final tarihine ilişkin bilgiler ve çok daha fazlası haberimizde. Dizinin son bölümde neler olduğu da merak edildi. Henüz birkaç bölüm yayınlanmışken bitmesi izleyiciler açısından olumsuz olarak değerlendirildi. Sosyal medyada da gündem olan bu diziye dair çeşitli gelişmeleri haberimizde paylaşacağız.

İçimizden Biri Final Tarihi

İçimizden Biri dizisi 19 Ekim Salı günü sona erdi. Dizinin final bölümünde oldukça duygusal anlar yaşandı. Başrollerinde Özge Yağız ve Bora Akkaş'ın oynadığı dizide ikilinin evlenmesi ve ailelerinden aldıkları tepki konu edildi. Finalin oldukça renkli ve mutlu bir sonla bitmesi bir yandan iyi oldu. Ancak dizideki hikayenin işleyişine bakacak olursak böyle bitmesi üzdü.

Yeni Bir Dizi Başlayacak

Öte yandan 6. bölümde final yapan İçimizden Biri dizisine karşın yeni bir projenin ortaya çıktığı duyuruldu. Yakın zamanda Show TV'de yayınlanmak üzere bir dizinin geldiği öğrenildi. Bakalım yakında hangi dizi başlayacak? Önemli oyuncuların yer alacağı bir proje bizleri bekliyor.