Hercai Hayranlarının Acı Günü Belli Oldu! Hercai Final Tarihini Hayranlarına Açıkladı!

Hercai Hayranlarının Acı Günü Belli Oldu! Hercai Final Tarihini Hayranlarına Açıkladı!

Hercai dizisi son zamanlarda istenilen reytingleri alamayınca ve dizide bir çok ayrılış yaşanmasından dolayı final yapma kararı aldı. Hercai hangi bölümde final yapacak? Hercai 4.sezon olacak mı? Hercai hangi tarihte final yapıyor?

Hercai dizisinden üzücü haber geldi. Hayranları yasa boğuldu. Bitmesini devam etmesini isteyen hayranlarına  üzücü haberi duyurdular. Mardin Midyat ilçesinde çekilen başrollerini Reyyan ve Miran oynayan dizinin final tarihi açıklandı.

3.Sezon İstenildiği Gibi Olmadı!

Hercai dizisi  3 sezondur  ikilinin aşkını konuşuyordu.  İlk zamanlarda gündeme bomba gibi düşmüştü. 3 sezon da ne olduysa oldu  reytingler  istenildiği gibi olmadı. Haliyle final yapma kararı aldılar. Hayranları tepkili.

Senaryo Değişti Gene Olmadı!

Hercai dizisi reytingleri arttırmak için yeniliklere gitti. Senaryoda değişiklik yapıldı. Yeni oyuncular dahil edildi. Fakat buda maalesef yeterli olmadı.  Bir çok ayrılıklar  yaşandı. Hayranları tepkisini gösterdi son olarak edinilen bilgiye göre Füsun karakteri de diziye veda ediyor.

Hercai Final Tarihi Açıklandı! 

Hercai dizisi 25 Nisan günü  69. bölümle hayranlarına veda edecek. Merakla beklenen final yapacak mı ? diye sorulan sorunların cevabı sonunda geldi. Sosyal medya bu duruma sessiz kalmadı.