Hercai Dizisinden Azad Ayrılıyor! Azad Kimdir?

Hercai Dizisinden Azad Ayrılıyor! Azad Kimdir?

Ayrılıkların ardı arkası kesilmiyor. Ayrılık haberleri peş peşe geliyor iki oyuncu birden diziye veda ediyor. Gönül ve Azad Hercai dizisine veda ediyor.

ATV'nin sevilen dizilerden olan Hercai dizisinde son günlerde reytinglerde aşırı  düşüş yaşadı. Reytinglerin  düşmesi nedeniyle ayrılıklarında ardı arkası kesilmedi. Daha önce  yapmış olduğumuz haberimizde Gönül ayrılacağını söylemiştik.

Başrollerinde Akın Akınözü ve  Ebru Şahin’in yer aldığı dizinin kadrosunda ise Gülçin Santırcıoğlu, Güven Hokna, Ayda Aksel, Serdar Özer, Ahmet Tansu Taşanlar, İnci Şen,Servet Pandur, Cahit Gök gibi gibi başarılı oyuncuları barındırıyor.

İmkansız aşk'ı gündeme aalmışlardı. Reyyan ve Miran'ın aşk'ından söz ediliyordu. Bu sezon istediği reytingleri yakalayamadığı için kadrodan oyuncu ayrılıyor yerine başka oyuncular dahil oluyor. Reytinglerden dolayı yayın tarihini değiştiren Harcai dizisi reytingleri yükseltmeye çalışıyor. Gönül'den sonra Azad karakterini canlandıran Ahmet Tansu Taşlar'da diziye veda ediyor.

Azad Kimdir? ( Ahmet Tansu Taşlar )

Azad 31 Mayıs 1984 Ankara doğumludur. Dilek Sabancı Devlet Konservatuvarı mezunudur. Gerçek adı Ahmet Tansu Taşlar'dır.

Oynadığı Diziler: 

Küçük Kadınlar

Bir Bulut Olsam

Yalancı Bahar

İzmir Çetesi

Kara Yazı

Çukur

Mehmetçik Kutlu Zafer