Hercai Dizisinden Gönül Ayrılıyor! Gönül Aslanbey Kimdir?

Hercai Dizisinden Gönül Ayrılıyor! Gönül Aslanbey Kimdir?

ATV'nin sevilen dizilerinden olan Hercai dizisinden bir oyuncu daha ayrılma kararı aldı. Gönül karakterini canlandıran Oya Unustası diziye veda edecek.

ATV'nin sevilen dizilerinden Hercai dizisi ilk günden beri seyircileri ekran başına kitlemişti.Uzun zamandır ekranların başında olan Hercai dizisi ilginç gelişmeler oldu. Son yayınlanan bölümde  ilginç bir isim ekranlarda olmadı buda acaba diziden ayrıldı mı? sorusunu getirdi. Diziden ayrılan o  isim Gönül Aslanbey'di.

Dizide ard arda ayrılıklar gelmeye başladı. Son bölümde ise çok ilginç bişey oldu sevilen oyuncunun dizide olmadığı gören izleyiciler şaşkınlık geçirdi. Son bölümde Gönül ekranlarda yoktu.

Ne zaman ayrılacağı  konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı ama son bölümde  olmadığı için ayrıldığı kesinleşti. Geri gelecek mi yoksa tamamen mi ayrılıcak sorusuna ise  tamamen ayrıldığı fakat ölerek mi yoksa uzaklara giderek mi ayrılacak net bir bilgi verilmedi.

Gönül Aslanbey Kimdir?

1988 yılı doğumlu olan Oya Unustası Güzel Sanatlar Fakültesi mezunu olması sonrasında aldığı oyunculuk eğitimleri ile birlikte dizi ve film dünyasına adım atmıştır.  2019 yılı itibarı ile Hercai dizisinde Gönül Aslanbey karakteri ile bizlerle birlikte olan Oya Unustası’nın rol aldığı dizi ve filmler şunlardır…

Güzel sanatlar mezunu olan Gönül  1988 yılı doğumlu. Aldığı oyunculuk eğtimleri sayesinde dizi ve filmlerde rol aldı.2019 yılından itibaren ise Hercai dizisinde Gönül Aslanbey karaterini canlandırıyor. Gerçek ismi ise Oya Unustası'dır.

2019 Hercai
2018 Diriliş Ertuğrul
2018 Masum Değiliz
2015 Kalbim Ege’de Kaldı
2014 Beyaz Karanfil
2013 Sevdaluk
2011 İzmir Çetesi