Hekimoğlu Oyuncularının Bölüm Başı Aldığı Rakamlar Pes Dedirtti!

Hekimoğlu Oyuncularının Bölüm Başı Aldığı Rakamlar Pes Dedirtti!

Yabancı bir diziden uyarlanan Hekimoğlu dizisinin oyuncuları ne kadar maaş almaktadır? Kanal D'de ekrana gelen dizi hakkında pek çok iddia bulunuyor. Peki Hekimoğlu oyuncuları bölüm başı ne kazanıyor?

Başrol oyuncularının aldığı maaşları duyan izleyiciler kulaklarına inanamadı. Öyle ki oyuncular gerçekten de hatrı sayılır bir para kazanıyor. Haftalık olarak ödeme aldıkları belirtilen başroldeki isimlerin ne kadar kazandığı merak edilmektedir. Sizler için yaptığımız araştırmanın sonucunda oyuncuların ne kadar kazandığını öğrendik.

Hekimoğlu Dizisi Oyuncuları Bölüm Başı Ne Kazanıyor!

Hekimoğlu dizisinde oynamakta olan isimler ne kadar kazandığı sosyal medyada dilden dile yayıldı. Özellikle de başrol karakterleri inanılmazlar ücretler alıyor. Hekimoğlu'nun ne kadar kazandığı ise en fazla merak edilenler arasında. Timuçin Esen'in haftalık kazandığı miktar 60 bin TL olarak açıklandı. Ayrıca bu kazancı aylık olarak hesaplayacak olursak 240 bin TL gelir elde etmektedir. Böylelikle oyuncunun yüksek bir gelir elde ettiği görülüyor. Dizideki diğer oyuncular arasında olan Ebru Özkan ise haftalık 45 bin TL kazançla karşımıza çıkıyor.

Haftalık 15 Bin TL Alıyorlar!

Hekimoğlu dizisinin reytingleri sabit kaldıkça oyuncuların maaşları da bu civarlarda seyredecektir. Dizinin yeni sezonda devam etmesi halinde de oyuncuların maaşlarına zam yapılabilir. Ayrıca diğer karakterler arasında bulunan Aytaç Şaşmaz, Damla Colbay, Kaan Yıldırım ve Okan Yalabık'ın haftalık ortalama 15 bin TL kazandığı söyleniyor. Oyuncuların maaşları gayet dolgun ve Hekimoğlu'nda başrol oynayacak bir oyuncu için oldukça ideal maaşlar.

Diğer Karakterler 5 Bin TL Alıyorlar!

Hekimoğlu dizisinde yan karakterlerin ne kadar maaş aldıkları da merak ediliyor. Hemşireler, temizlik görevlisi ve diğer karakterlerin aldıkları maaş haftalık olarak 5 bin TL civarındadır. Bu miktar, oynadıkları rollere ve gösterdikleri performanslara kıyasla oldukça iyi. Hekimoğlu dizisi Dr. House dizisinden uyarlanmıştır. Uyarlanma bir dizi olduğu için ilk başta izleyiciler tereddütlü yaklaşsa da zamanla oyuncuların performansları sayesinde dizi çok güzel bir noktaya gelmiştir. Ayrıca dizinin orijinalinden çok daha farklı bir yola sapmakta olduğu da görülüyor. Özellikle de repliklerin farklı olduğunu söyleyebiliriz. Repliklerde ki özgünlük dizinin uyarlama olduğu hissiyatını unutturuyor. Önümüzdeki haftalarda Hekimoğlu ile ilgili yeni gelişmelere imza atılacağı söylentisi yayıldı. Oyuncuların aldıkları maaşların iddia olduğunu ancak ortalama bu seviyelerde kazandığını belirtelim.