Euro 37,94 %0,16
Dolar 34,13 %0,02
Sterlin 45,58 %0,09
Altın 2.884 %0,00

Hazal Kaya'nın Dizisi İçin Start Verildi! Pera Palas'ın Yayın Tarihi Açıklandı!

Hazal Kaya'nın başrolde oynadığı dizinin ikinci sezonu için çalışmalara başlanacak. Güncel olarak bizleri neler beklemekte? Son zamanlarda farkını iyice ortaya koyan bu detayla birlikte çeşitli ifadelere yer verilecek. Sizler de güncel olarak merak edilenlerin yanıt bulmasını istiyorsanız işte Netflix dizisi için yapılan açıklama...

pera palas

Hazal Kaya'nın başrolde oynadığı dizi ile ilgili çeşitli ifadelere yer verilmekte. Güncel olarak bizleri neler bekliyor sizlerle paylaşacağız. Son zamanlara damgasını vuran dizide bilinmeyenler yanıt bulacak. Öte yandan Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisi hakkında bilinmeyenler ortaya çıktı. Ünlü ismin yaptığı paylaşım sonrasında çeşitli detaylar öğrenildi. Başrolde ünlü isme Selahattin Paşalı da eşlik etmekte.

2. Sezon Müjdesi Verildi!

Hazal Kaya'dan gelen haberle birlikte dizinin 2. sezonu için start verildi. Dolayısıyla dizideki son dakika gelişmelerini sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Güncel olarak hangi bilgiler iletilecek bunlar da yanıt bulmak üzere. Son zamanlara damgasını vuran Pera Palas’ta Gece Yarısı, ilk sezonuyla harikalar yaratmıştı.

Yayın Tarihi Verildi mi?

Netflix dizisi Pera Palas’ta Gece Yarısı'nın ikinci sezonu için henüz tarih verilmiş değil. Ancak çekimlere başlanacak ve bu noktada izleyicilere güncel bilgiler iletilecek. Dolayısıyla sizler de merak edilenlere ulaşmak istiyorsanız bunlara sahip olabilirsiniz. Son zamanlara damgasını vuran detaylarla birlikte bizleri nelerin beklediğini aktaracağız.

Yazar: Haberci
<