Hande Erçel ve Kerem Bursin arasına Serenay Sarıkaya girdi! Hande Erçel ve Kerem Bursin Ayrılıyor mu?

Hande Erçel ve Kerem Bursin arasına Serenay Sarıkaya girdi! Hande Erçel ve Kerem Bursin Ayrılıyor mu?

Sen Çal Kapımı dizisi ile yolları kesişen Hande Erçel ve Kerem Bursin kısa süre önce aşk yaşadıklarını açıkladı. Bunun ardından Hande Erçel ve Kerem Bursin sürekli gündemde olsa da ikilinin aşk hayatlarına yönelik yorumlar yapılmaya da devam ediyor. İşte haberin tüm detayları...

Ekranların romantik komedi dizisi olan Sen Çal Kapımı kısa süre önce reytinglere yenilerek ekranlara veda etme kararı aldı. Dizinin başrol oyuncuları olan Hande Erçel ve Kerem Bursin ise dizinin ikinci sezonunda sevgili olarak sete geldi. Maldivler tatilinin ardından sevgili olduklarını açıklayan Hande Erçel ve Kerem Bursin ikilisi neredeyse her gün gündeme gelmeye devam ediyor. Son zamanlarda yapılan iddialar arasında Hande Erçel ve Kerem Bursin'in ayrıldığı söyleniyordu. Hatta kimi sosyal medya kullanıcıları Hande Erçel'in Serenay Sarıkaya'yı kıskandığını iddia etti.

Hande Erçel'den iddialara fotoğraflı yanıt!

Sen Çal Kapımı dizisi ile yıldızı iyice parlayan Hande Erçel, sevgilisi Kerem Bursin ile fotoğraf paylaştı. Bu paylaşımın ardından Kerem Bursin'de sevgilisi Hande Erçel ile fotoğraf paylaşmayı ihmal etmedi. İkilinin bu paylaşımın ardından ayrılmadığı ve her şeyin yolunda olduğu ortaya çıktı.

Hande Erçel ve Kerem Bursin ne zaman evlenecek?

Hayranları tarafından çok yakıştırılan Hande Erçel ve Kerem Bursin ikilisinin ne zaman evleneceği de merak söz konusu oldu. Erçel hayranları ikilinin çok yakıştığını belirterek, gelecek olan güzel haberi bekliyor. Hande Erçel ve Kerem Bursin ise alınan bilgiler neticesinde Amerika'ya giderek yurt dışı programı yapacak. New York'a giden Hande Erçel sevgilisi Kerem Bursin ile birlikte Amerika'ya gitme kararı aldı.