Hande Erçel Bensu Soral'a Nefes Aldırmadı! Bensu Soral Harekete Geçecek mi?

Hande Erçel Bensu Soral'a Nefes Aldırmadı! Bensu Soral Harekete Geçecek mi?

Bir kaç ay önce Kraliçe kapışması vardı. Hande Erçel ve Bensu Soral arasındaki kapışma devam ediyor. Hande Erçel gene fark atarak kraliçe tacını elinden düşürmedi. Sosyal medya kapışmasında neler oldu? Kim nasıl kazandı?

Geçtiğimiz haftalarda ikinci sezonun ilk bölümü ile Sen Çal Kapımı ekranlara geldi. Aynı anda Cam Tavanlar dizisinde ilk bölüm ekranlara gelmişti. İki dizi arasında reytingler nerede ise birkaç puan farkla giderken sosyal medya reytingleri dengelerin değişmesine  neden olmuş oldu. Bunun ardından Bensu Soral`ın yeni bölümünde Hande Erçel`in dizisi olmuş olan Sen Çal Kapımı rest çekeceği konuşuluyor!

Kraliçe Hande Erçel

Bir çok kişinin kraliçe olarak ilan etmiş olduğu Hande Erçel büyük fark açarken; ikilinin de aynı projede yer almış olduğu bilinmekte. Diziler temel olarak aşkı anlatmış olsa da iki dizide güçlü iki kadın konu olarak yer almakta. Cam Tavanlar dizisi kadının iş alanlarındaki engellere restini anlatırken; eğlenceli bir senaryo çıkartmayı ihmal etmeyi unutmuyor.

Reytinglerde Patlama!

Dizi dün akşam ekranlara gelmişti. Her bölümde büyük heyecan yaşatan ve yaşayan dizinin Cumartesi günlerinden alınmış olarak Çarşamba gününe çekilmesi reytinglerde bir patlama nedeni olmuş oldu. Sadakatsiz ve Kuruluş Osman dizilerinin sezon finali ile birlikte meydanı boşalan Sen Çal Kapımı reytinglerde bomba gibi patladı. Hande Erçek, Bensu Soral`a nasıl bir çelme taktı?

Sosyal Medya Reytingi!

Abda`nın hazırlamış olduğu  sosyal medya reytinglerinde Sen Çal Kapımı dizisi tam tamına 1 milyona aşkın ileti almışken; Cam Tavanlar 37 bin ileti aldı. Bir süre önce ekranlara gelmiş olan başarılı dizi Ada Masalı gününde olmamış olmasına rağmen 20 bini aşkın tweet almış oldu. Kurul Osman dizisi 8 binlerde bir ilet almıştı.

Dikkatleri bir hayli üzerine çeken bu sonuçlar sosyal medyada Hande Erçel`in kraliçe olmuş olduğunu gösterdi.