Güllerin Savaşı Dizisinden Sevindiren Haber Geldi! Yeni Oyuncu Kadrosu ve Başlama Tarihini Açıkladı!

Güllerin Savaşı Dizisinden Sevindiren Haber Geldi! Yeni Oyuncu Kadrosu ve Başlama Tarihini Açıkladı!

Güllerin Savaşı dizisi 2014 yılında yayın hayatına başlamıştı. Güllerin Savaşı yeni oyuncu kadrosunu açıkladı. Güllerin Savaşı ne zaman başlıyor? Güllerin Savaşı konusu nedir? Güllerin Savaşı yeni oyuncu kadrosu nedir?

Dizinin ana oyuncu kadrosu başarılı isimlerden oluştuğundan kısa süre içerisinde ilgi odağı haline geldi. Reyting sıralamalarında da önemli bir yere sahip olarak kalıcılığını garantilemiş oldu. İlk sezondaki başarısı dizinin gidişatını olumlu yönde etkilemişti. Ancak set içerisinde yaşanan sorunlardan ötürü dizinin erken final yapması hayranlarını bir hayli üzdü. Nadir rastlanan durumlardan ötürü çekimlere hızlı bir şekilde son verildi. Ancak bu süre zarfında dizinin tekrarları uzun zaman boyunca yayınlandı. Çünkü hali hazırda çekilen sahneler oldukça değerliydi ve izleyiciler bu sahneleri izlemekten keyif alıyordu.

Güllerin Savaşı Dizisi Konusu Nedir?

Güllerin Savaşı dizisinin konusu genel olarak Gülru ve Ömer arasındaki tanışma sonrası dönemi kapsıyor. Orta düzeyli bir mahallede bulunan köşkte yaşayan Gülru ve diğer karakterleri konu alan dizinin aşk temalı olması izleyenlerin dikkatini çekmişti.

Güllerin Savaşı Neden Bitti?

Güllerin Savaşı dizisinin bitmesindeki neden set içi tartışmalardı. Bu konuyla ilgili pek çok iddida bulunuyor. Ancak belirtilen iddialar arasında en yaygın olanı ise Damla Sönmez'in set çalışanları ile olan tartışması gösterildi. Her ne kadar konuyla ilgili pek çok görüş bulunsa da Damla Sönmez'in tavırlarının sert ve acımasız oluşuyla ilgili bazı söylemler ortaya atıldı. Dizinin bitme sebebinin ne kadar doğru ve gerçekçi olduğu elbette tartışılır.

Güllerin Savaşı Kaç Sezon Bölüm Sürdü?

Güllerin Savaşı dizisi 2 sezon ve 68 bölüm sürerek yayın hayatına veda etmiştir. Yayın hayatı noktalandıktan sonra dahi tekrar bölümleriyle izleyicilerin diziyi izlenmesi sağlanmıştır. İlgi olduğundan ötürü dizinin tekrar bölümleri bir süre daha yayınlanmıştır. Ayrıca dizide oynayan oyuncuların şu an için farklı projelerde başarılı bir şekilde devam etmesi de aslında projenin ne kadar potansiyeli yüksek bir yapım olduğunu gösteriyor. Çünkü diziye devam edilseydi uzun yıllar aktif olarak yayınlanabilecek bir dizi olacaktı. Güllerin Savaşı dizisi sona erdikten sonra oyuncular farklı projelerde yer almaya devam ederek oyunculuk kariyerlerine katkı sağlamışlardır. Özellikle de başrol oyuncuları Damla Sönmez, Canan Ergüder ve Barış Kılıç'ı önemli dizilerde görmeye devam ediyoruz.