Gönül Dağı'nda Kimsenin Beklemediği Kavga Çıktı!

Gönül Dağı'nda Kimsenin Beklemediği Kavga Çıktı!

Zeki ailesi ile Kaya ailesi arasındaki kavga görüntülendi. Gönül Dağı dizisinin yeni bölümü çok konuşulacağa benziyor. Öte yandan TRT 1 dizisindeki son durum ise yanıt bulmak üzere. Çeşitli detaylarla birlikte bazı ifadelere yer verildi. Güncel olarak bizleri tam olarak neler beklemekte?

Gönül Dağı dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin 72. bölümünde bizleri neler bekliyor? Zeki ve Kaya ailesi arasındaki gerginlikten nasibini alacak isim Ramazan mı olacak? Güncel gelişmelerle birlikte merak edilenleri sizler için yanıtlayacağız. Dizideki kavga sahneleri izleyicilerin dikkatini çekti.

Gönül Dağı'nda Büyük Kavga!

Gönül Dağı dizisindeki büyük kavga gözler önüne seriliyor. İzleyiciler, dizide tam olarak neler yaşanacağını merak etti. Yeni bölüm fragmanındaki sahneler büyük ses getirdi. İşte güncel bilgilerle birlikte 72. bölüm özeti ve çok daha fazlası haberimizde olacak.

72. Bölüm Özeti Yayınlandı

TRT 1 dizisi Gönül Dağı'nın 72. bölüm özeti ekrana geldi. Dolayısıyla diziye ilişkin merak edilen bu detay hakkında çok fazla soru soruluyor. Güncel detaylar eşliğinde bizleri neler beklemekte yanıt bulacak. Diziye ilişkin güncel detaylar başta olmak üzere çeşitli bilgiler verilecek.

“Zeki’nin ailesinin saldırganlığı ve tehditleri karşısında Kaya Ailesi bir arada olmaya karar verir. Veysel’in zor durumda kalmaması için hiç kimse karşılık vermeyecektir. Ancak Zeki’nin kardeşleri Ramazan’a büyük bir kötülük yapınca iki aile karşı karşıya gelir. Bu büyük kavga nasıl son bulacaktır?

Ciritçi Abdullah, Divane’nin evladını bulur. Onun için şimdi karar zamanıdır. Hem Divane’ye hem de evladına bu sırrı söyleyebilecek midir?

Atölyeleri dağılan amcaoğulları için işler zora girmiştir. Şili’deki müşterileri yapılan sözleşme gereği ürünlerini istemektedir. Amcaoğulları bu sıkıntılı durumu çözebilecekler midir?”