Gönül Dağı'nda Beklenen Oldu! Dilek Diziden Ayrılıyor mu? Açıklama Geldi

Gönül Dağı'nda Beklenen Oldu! Dilek Diziden Ayrılıyor mu? Açıklama Geldi

Gönül Dağı'nda başrol oynayan Gülsim Ali İlhan, TRT 1 dizisinden ayrılacak mı? Ünlü ismin yeni bir yerle anlaşma yaptığı ortaya çıktı. Reklam ve katalog çekimleri için yakın zamanda Pakistan'a gideceği belirtiliyor. Gönül Dağı dizisindeki çekimleri bitecek mi merak edildi. Ünlü ismi bekleyen gelişmeler haberimizde...

Gönül Dağı dizisi yeni bölümüne önemli bir ayrılık damgasını vurabilir. Pek çok kişinin ilgiyle takip ettiği dizide neler yaşanacak? Son zamanlarda Gönül Dağı'nın reytinglerinin arttığını görüyoruz. Ancak başrol oyuncusunun ayrılmasıyla beraber işler tersine dönebilir. Peki Gülsim Ali İlhan diziden ayrılacak mı? Dilek karakterinin dizideki işi biterse izleyicilerin tepkisi nasıl olur merak ediliyor.

Reklam Anlaşması Yaptı

Dizide Dilek'i canlandıran Gülsüm Ali İlhan, MariaBXGülsimAli ismi verilen bir koleksiyonda yer almak için ünlü tekstil firması ile anlaşma sağladı. Pakistan'da kurulan ve ulusulararası camiada tanınan bir firma için çekimlere katıldı. Bu nedenle dizideki işleri bir süre sonra aksayabilir. Pakistan'daki çeşitli etkinliklere katılım sağlayacağı da belirtiliyor. Daha önce de gidecekti ancak Gönül Dağı dizisi çekimlerinden ötürü gerçekleştiremedi.

Diziden Ayrılabilir

Çekimlerden ötürü reklam anlaşmasına ilişkin Pakistan'a gidemeyen Gülsim Ali İlhan, yakın zamanda diziden geçici olarak ayrılıp Pakistan'a uğrayabilir. Diziden kalıcı veya geçici mi ayrılacağını yakında öğreneceğiz. TRT 1 dizisindeki bazı detaylar büyük ses getirecek.