Gönül Dağı Sezon Finali Yapacak Ama Dizide Aşıklar Ayrılıyor! Dilek Şehri Terk Ediyor!

Gönül Dağı Sezon Finali Yapacak Ama Dizide Aşıklar Ayrılıyor! Dilek Şehri Terk Ediyor!

TRT 1'de ekrana gelen Gönül Dağı dizisinin final bölümünde şaşırtan olaylar yaşanacak. Dilek ve Taner arasındaki aşk sona erebilir. Dilek şehirden ayrılmak isteyecek. Ayrıca Gönül Dağı'nın biteceği de konuşuluyor. Zahide ve Sefer evliliği iptal mi?

Gönül Dağı dizisinin sezon finali yaklaştı. Ancak dizide öyle şeyler yaşanacak ki adeta sezon finalinden ziyade final bölümünü andıracak. Dilek ve Ali'nin aşkı yarım kalabilir. Ayrıca dizinin final tarihi de açıklandı. Sefer ve Zahide'nin evlilik hayalleri suya düşecek. Bu konuda amcaoğullarının ne yapacağı merak ediliyor. TRT 1'de yayınlanan dizinin son bölümü herkesi etkileyecek. 

Dilek'in Tayini Çıktı!

Dilek, işi gereği İstanbul'a çağırıldı. Hal böyle olunca Taner'i bırakıp nasıl gideceği tartışılıyor. Taner ve Dilek ikilisinin arası bozulacak mı? Çünkü daha önce de benzer nedenlerden ötürü Dilek'in gitmek istemesi diziye damgasını vurmuştu. Ancak bir şekilde bu ayrılık kararından vazgeçen dilek aşkı tercih etti. Şimdi ise Taner ile yeniden ayrılık potasına doğru yaklaştı. Taner ve Dilek ayrılığı sezon finaline damgasını vurabilir.

Zahide ve Sefer'in Düğünü İptal mi?

Sefer, maddi sıkıntı çektiğinden ötürü düğünü zamanında yapamayabilir. Zahide ile olan evliliği de bu yüzden iptal tehlikesi altında. Aralarındaki aşkı bir ömür birliktelikle taçlandırmak isteyen ikiliye maddi sorunlar engel oluyor. Amcaoğulları bir şekilde bu sorunu halletmek zorunda. Aksi takdirde önemli bir aşkın sonu gelecek.

Gönül Dağı Finali Ne Zaman?

Gönül Dağı dizisi sezon finali 30. bölümde yani 29 Mayıs tarihinde ekranlarda olacak. Öncesinde herkesin merak ettiği soru dizinin yeni sezonda devam edip etmeyeceğiydi. Ancak verilen müjdeyle beraber dizi önümüzdeki sezonda da yayın hayatına devam edecek. Gerçekten de beklentileri karşılayan bir yapım olduğunu belirtelim. Zira her hafta zirvede yer alması sanıldığı kadar kolay olmazdı.

Başrollerinde Berk Atan ve Gülsim Ali'nin oynadığı dizi birkaç gün sonra ekranlara kısa süreli veda edecek. Ardından yeni ve mevcut oyuncularla beraber yayın hayatına devam etmesi bekleniyor. Gönül Dağı, TRT 1'in en fazla reyting alan dizilerinden biri konumunda.