Gönül Dağı Evlilik İptal mi Oldu? Zahide ve Sefer İlişkisi Bitti mi?

Gönül Dağı Evlilik İptal mi Oldu? Zahide ve Sefer İlişkisi Bitti mi?

Gönül Dağı dizisinin yeni bölümünde Zahide ve Sefer'in evlilik hayalleri zora giriyor. Amcaoğullarının iflası her şeyi değiştirecek. Ayrıca dizide yaşanan olaylara bakacak olursak Zahide ve Sefer ilişkisi sona erebilir. Gönül Dağı finali ne zaman?

Gönül Dağı dizisinin yeni bölümünde yine heyecanın üst seviyede olacağını söyleyebiliriz. Zahide ve Sefer'in yapmış olduğu düğün hazırlığı dikkat çekiyor. Yakında evlenecek ve aralarındaki aşkın sevilerek takip edildiği ikilinin başına gelecekler şimdiden yürekleri hoplattı. Düğünden önce yaşanacaklar Gönül Dağı'nın kaderini değiştirebilir. Finalden önce yayınlanan bölümler büyük önem taşıyor. Ancak bu sefer Dilek ve Taner'in yanı sıra Sefer ile Zahide'nin ilişkisi takip edilecek.

Zahide ve Sefer Evlenebilecek mi?

Zahide ve Sefer'in evlenmesi için önemli bir borca girmesi gerekiyor. Amcaoğulları da bu konuda oldukça yetersiz kalacak. Nedeni ise kendilerinin de son zamanlarda borçlu olması. Hacizle ilgili bazı sorunlar yaşanacağı için düğün işi iptal olabilir. Fakat bir şekilde destek bulma ihtimalleri de var. Gönül Dağı'nın yeni bölümü stresli geçecek.

Amcaoğulları İflas Etti!

Hiç beklenmedik anda iflas eden amcaoğullarını zor zamanlar bekliyor. Sefer ve Zahide ikilisinin ilişkisini de olumsuz şekilde etkileyecek bu iflastan nasıl kurtulacak merak ediliyor.

Gönül Dağı Reytinge Doyacak!

Gönül Dağı'nın diziye kattığı heyecan çok önemli. Reytinglerde yükselmesi beklenen dizinin sezon finaline de az bir zaman kaldı. Mayıs veya Haziran ayında bir aksilik olmazsa sezon finali yapacak. Daha sonra ise yeni sezon hazırlıklarına başlanacak. Oyuncu kadrosunda değişiklik olacak mı bilinmiyor .Çünkü diziyi izleyenlere göre oyuncu kadrosu fazlasıyla yeterli. Dizinin çekim yeri değişebilir. Pek çok defa haberi yapıldı ancak Yozgat şehrine geçilmedi. Eskişehir Sivrihisar'da çekimler devam ediyor. Eğer diziyle ilgili yeni bir gelişme yaşanır ise bizler aracılığıyla bunu öğrenebileceksiniz.

Gönül Dağı Hangi Gün Yayınlanıyor?

Gönül Dağı dizisi her Cumartesi ekranlarda yerini alıyor. Bu hafta da 22 Mayıs Cumartesi günü akşam 20.00'da TRT 1 ekranlarında izleyebileceksiniz. Yeni bölümde izleyicileri bekleyen pek çok sürprizin olduğu görülüyor. Bahsedilmeyen pek çok konu bulunmakta. Diziyi izlerken öğreneceğimiz gerçekler yakın zamanda ekranlarda olacak.